Kausityöntekijäksi teollisuuteen

Työpaikat / Kausityöntekijäksi teollisuuteen

Kausityöntekijäksi teollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Helsinki Kirkkonummi Lohja Vantaa Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakkaallemme Espoon Juvanmalmilla sijaitsevalle tehtaalle useita hyvän fysiikan ja oppimiskyvyn omaavia henkilöitä koulutettaviksi tuotantotyöntekijöiksi monipuolisiin metallituoteteollisuuden työtehtäviin.

Tehtävä sopii erinomaisesti fyysisestä työstä nauttivalle henkilölle, joka viihtyy teollisuusympäristössä tai haluaa tehdä rutiininomaista tuotantotyötä. Työn kesto on alustavasti alkusyksyyn, mutta hyvin työssään pärjäävällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään arkisin tapahtuvassa 3-vuorossa.

Seisoma- ja nostoja sisältävästä työnkuvasta johtuen edellytämme hakijalta perustasoista fyysistä kuntoa. Toivomme myös että omaat korkean työmotivaation sekä hyvän asenteen työtä kohtaan. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden työtehtävistä, mutta se ei ole edellytys. Sinulla tulisi olla oman auton käyttömahdollisuus työpaikan sijainnin vuoksi. Työhön perehdytetään ja koulutetaan työn ohessa, joten kokemusta alalta ei tarvitse olla. Perehdytys tapahtuu suomeksi.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta, sillä työt alkavat sopimuksen ja valitun henkilön mahdollisuuksien mukaan. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse anneli.maki@barona.fi