Kesätyöntekijäksi teollisuuteen

Työpaikat / Kesätyöntekijäksi teollisuuteen

Kesätyöntekijäksi teollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Helsinki Vantaa Kirkkonummi Nurmijärvi Teollisuus/tuotanto

Menikö kesätyöpaikka ohi suun, festarit peruttu ja halusi päästä töihin on kova? Jatka lukemista, sillä nyt on vielä mahdollisuus työllistyä kesäksi!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä oppimaan teollisuuden tuotantotöiden salat kesän loppuun kestävässä määräaikaisessa työsuhteessa tuotantotyöntekijänä fyysisen työn parissa. Työnkuvaasi kuuluu mm. erilaiset tuotantotyöt raudoitteiden parissa, töitä tehdään arkisin 3-vuorossa. Mahdollisuuksiesi mukaan työsuhde voi kestää myös pidemmälle syksyyn!

Odotamme sinulta perustason fyysistä kuntoa ja halua tehdä töitä teollisuuden tuotannossa, sekä hyvää asennetta työtä kohtaan. Eduksesi on aikaisempi kokemus tuotannossa työskentelemisestä, mutta se ei ole välttämätöntä! Saat työhön kattavan perehdytyksen ja koulutuksen työn ohessa. Perehdytys tapahtuu suomeksi.

Työpaikka sijaitsee Espoon Juvanmalmilla ja sijainnin vuoksi edellytämme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta, sekä täysi-ikäisyyttä. Työssäsi voit aloittaa nopealla aikataululla vielä ennen juhannusta.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikimmiten, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Anneli Mäki sähköpostitse anneli.maki@barona.fi tai puhelimitse 044 491 4213.