Aloitteleva teollisuustyöntekijä

Työpaikat / Aloitteleva teollisuustyöntekijä

Aloitteleva teollisuustyöntekijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Tuusula Kerava Kirkkonummi Helsinki Vantaa Nurmijärvi Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia tuotantotyöntekijöitä teollisuuden työtehtäviin. Työt alkavat nopealla aikataululla ja kestävät kesän loppuun / syksyyn mahdollisuuksiesi mukaan.

Oletko kiinnostunut teollisuustyön tarjoamista mahdollisuuksista, mutta et omaa aiempaa kokemusta? Haetko kenties kokemusta koulutuksesi tueksi? Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden aloittaa uusi ura tai kehittää jo olemassaolevia taitoja. Haemme nyt tuotantotyöntekijöitä työskentelmään valmistus- ja koneenkäyttötehtävissä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvin työssä pärjäävällä on erinomaiset mahdollisuudet myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työskentelytilat sijaitsevat Espoossa, Juvanmalmin teollisuusalueella.

Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan poikkeuksetta työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Myös hyvästä rutiininsietokyvystä on etua tehtävässä. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on valinnan edellytys. Sijainnin vuoksi toivomme oman auton käyttömahdollisuutta.

Kauttamme pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä. Baronan kautta saat aina kirjallisen työsopimuksen, luotettavan palkanlaskennan sekä vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana teollisuuden ammattilaisporukkaa, jätäthän hakemuksesi meille.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi tai 044 491 4213.