Raskaskoneasentaja

Työpaikat / Raskaskoneasentaja

Raskaskoneasentaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen raskaskoneasentajaa Helsinkiin.

Raskaskoneasentajana tehtäviisi kuuluvat kevyen ja raskaan ajoneuvokaluston huolto-, korjaus- ja kunnossapitotyöt. Työtä tehdään yhdessä vuorossa joustavien työaikojen kera.

Hakijana voit olla ajoneuvoasentajaksi hiljattain valmistunut tai sinulla on muu soveltuva koulutustausta ja mahdollisesti jo kokemusta ajoneuvokaluston huolto- ja korjaustöistä. Sinulla on vähintään perustason tuntemus ajoneuvojen sähkötekniikasta ja hydrauliikasta. Etunasi haussa toimii voimassa oleva C-ajokortti.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyötaitoa sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa. Arvostamme ennen kaikkea uteliasta asennetta ja oppimishalua, sillä tehtävä tulee takuulla tarjoamaan uutta opittavaa.

Tarjoamme sinulle yhteisöllisen ja motivoituneen työyhteisön, sekä työkavereiden vahvan tuen. Alussa saat monipuolisiin tehtäviisi kattavan perehdytyksen. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen.

Lisätiedot & hakeminen

Työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko kuulla enemmän? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela, puh. 050 464 8494 / markus.korpela@barona.fi.