Ajoneuvoasentaja, Millog Oy

Työpaikat / Ajoneuvoasentaja, Millog Oy

Ajoneuvoasentaja, Millog Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka

Millog Oy etsii motivoitunutta ja toimeen tarttuvaa asentajaa puolustusvoimien ajoneuvokaluston kunnossapito- ja huoltotehtäviin. Työt suoritetaan arkisin päivävuorossa Santahaminan varuskunta-alueella.

Tehtäväsi ja vastuusi

Millog Oy:n ajoneuvoasentajana tehtäviisi kuuluvat puolustusvoimien kevyen ja raskaan ajoneuvokaluston huolto-, korjaus- ja kunnossapitotyöt. Tehtävässä pääset hyödyntämään, kartuttamaan ja haastamaan osaamistasi laajasti erilaisten huoltojen, vianmääritysten ja asennusten parissa. Tulet toivotuksi osaksi reippaista ammattilaisista koostuvaa työporukkaa, jossa tehdään töitä yhdessä asenne kohdillaan.

Odotukset sinulta

Hakijoilta odotamme vähintäänkin tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. raskaskoneasentaja/autoasentaja). Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta vastaavanlaisista huolto- ja korjaustyöstä, voit olla työtaustaltasi myös vasta urasi alussa oleva ammattilainen. Valittu henkilö saa kattavan perehdytyksen, joten tärkeämpää on korkea työmotivaatio ja oppimisen halu.

Toivomme sinulta kuitenkin vähintään perustason tuntemusta ajoneuvojen sähkötekniikasta ja hydrauliikasta. Etunasi haussa toimii voimassa oleva C-ajokortti.

Tarjoamme sinulle

Valitulle henkilölle tarjoamme mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen erittäin mielenkiintoiseen ja poikkeukselliseen ympäristöön. Alussa saat monipuolisiin tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja työsuhteen aikana työnantajasi kannustaa sinua sekä tarjoaa jatkuvaa koulutusta. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Työsi pääset tekemään nykyaikaisilla työmenetelmillä ja panoksestasi sinulle maksetaan kilpailukykyinen palkkaus.

Lisätiedot & hakeminen

Työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko kuulla enemmän? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela, puh. 050 464 8494 / markus.korpela@barona.fi.