Kunnossapidon työnjohtaja

Työpaikat / Kunnossapidon työnjohtaja

Kunnossapidon työnjohtaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Quant Finland Oy

Haemme arvostetulle asiakkaallemme ja kunnossapidon globaalille markkinajohtajan Suomen toiminnasta vastaavalle Quant Finland Oy:lle Helsinkiin kunnossapidon työnjohtajaa toistaiseksi voimassa olevan työsuhteeseen päivävuoroon.

Tehtävässä vastuullasi on ison kansainvälisen konetehtaan kunnossapidon työnjohtajan tehtävät. Työnjohtaja koordinoi ja hallinnoi tuotantokoneiden ja -laitteiden kunnossapitotöitä ja ennakkohuoltoja. Työnjohtajan toimii esimiehenä noin kymmenelle henkilölle ja toimii samalla yhteishenkilönä asiakkaan suuntaan päivittäisessä työssä.

Pääasialliset työtehtävät:

  • Päivittäiset esimiestehtävät
  • Toteuttaa työsuunnitelmia, joihin kuuluu työtehtävien aikataulutus, jakaminen ja valvonta
  • Varmistaa ja luo olosuhteet asianmukaiselle perehdytykselle ja tiimin jatkuvalle kehittämiselle
  • Pitää huolta, että turvallisuuskulttuuri on sisäistetty ja työohjeita noudatetaan
  • Sidosryhmäyhteistyö asiakaspalveluhenkisellä asenteella

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta esim. AMK tai vastaava, aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä ja kunnossapidosta. Kykyä ja halua toimia esimerkkinä turvallisuusasioissa, sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävä vaatii tekijältä hyvää suomen kielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme hakijalta hyviä perustasoisia IT-taitoja ja katsomme eduksi 5S- ja LEAN-ajattelutavan tuntemuksen.

Tarjoamme ison talot edut ja hyvän tiimin tuen, sekä hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet yrityksen sisällä kilpailukykyisellä palkkauksella.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa heti, sillä se täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoja saat sähköpostilla ari.kumlander@barona.fi tai sitten puhelimitse 0438244449.