Tuotanto-operaattori kesätöihin

Työpaikat / Tuotanto-operaattori kesätöihin

Tuotanto-operaattori kesätöihin

Hakuaika päättyy 14.06.2021

Vantaa Kerava Tuusula Helsinki Espoo Teollisuus/tuotanto

Onko festarit peruttu, kesäsuunnitelmat vielä auki ja työpaikka etsinnässä teollisuudesta huipputeknologian parista? Jatka lukemista, sillä saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä oppimaan teollisuuden tuotantotöiden salat kesän loppuun asti kestävässä määräaikaisessa työsuhteessa tuotanto-operaattorina tuotantolinjan käyttötehtävissä. Työnkuvaasi kuuluu mm. tuotannolliset tehtävät, puhdastilatyöskentely, laadun- ja tuotantokoneiden valvonta ja käsin tehtävät tuotannon työt, töitä tehdään arkisin 3-vuorossa.

Odotamme sinulta perustason fyysistä kuntoa, sekä hyvää asennetta työtä kohtaan. Eduksesi on aikaisempi kokemus tuotanto-operaattorina työskentelemisestä, tai puhdastilatyöskentelystä mutta se ei ole välttämätöntä! Saat työhön kattavan perehdytyksen ja koulutuksen työn ohessa. Perehdytys tapahtuu suomeksi tai englanniksi.

Työpaikka sijaitsee Länsi-Vantaalla ja töitä tehdään moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa. Työssäsi voit aloittaa nopealla aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi pikimmiten!

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikimmiten, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Anneli Mäki sähköpostitse anneli.maki@barona.fi tai puhelimitse 044 491 4213.