Kassatyöntekijä keikkatöihin, HOK-Elannon toimipisteet, pääkaupunkiseutu

Työpaikat / Kassatyöntekijä keikkatöihin, HOK-Elannon toimipisteet, pääkaupunkiseutu

Kassatyöntekijä keikkatöihin, HOK-Elannon toimipisteet, pääkaupunkiseutu

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Hyvinkää Järvenpää Nurmijärvi Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät

Haluaisitko työskennellä Prismassa, S-Marketissa, Alepassa vai Food Market Herkussa – tai vaikka kaikissa? Etsimme keikkailevia KASSATYÖNTEKIJÖITÄ HOK-Elannon toimipisteisiin koko pääkaupunkiseudulle. Edellytyksenä työskentelylle on viimeaikainen kokemus S-ryhmän kassankäytöstä ja vähintään 18 vuoden ikä sekä sujuva suomen kielen taito.

Baronan keikkatyöntekijänä sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia tehdä vuoroja HOK-Elannon kaikissa ketjuissa pääkaupunkiseudulla. Pystythän työskentelemään joustavasti kaupan kaikkina aukioloaikoina ja mahdollisesti myös lyhyellä varoitusajalla!

Tehtävät vaativat sinulta asiakaspalveluhenkeä ja reippaan ripeää työskentelyasennetta. Kohtaat työpäivän aikana suuren määrän ihmisiä ja erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tämän takia toivomme, että sinulta löytyy kykyä yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen, mutta siedät hyvin myös kassatyöskentelyyn tai hyllytykseen kuuluvaa rutiinia.

Tehtävissä palkkaus määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Aloitus töissä sovittavissa mahdollisuuksien mukaan, toivottavasti olet valmiina töihin mahdollisimman pian!

Hae paikkaa hetimiten, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!