Taloushallinnon asiantuntija

Työpaikat / Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon asiantuntija

Hakuaika päättyy 16.06.2021

Espoo Taloushallinto/tilintarkastus Toimistotyö Accountor Services Oy

Du expert på ekonomi, kom med till vårt a+-team! - Sinä taloushallinnon osaaja, tule mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Etsimme Accountorin Espoon toimipisteeseen energistä, hyviä vuorovaikutustaitoja omaavaa ja osaavaa taloushallinnon ammattilaista.

Talousasiantuntijanamme hoidat asiakkaidemme taloushallintoa itsenäisesti, mutta samalla osana mukavaa tiimiä. Tiimeissämme on kokeneita ja osaavia asiantuntijoita, jotka ovat tukena työssäsi. Meillä on kivat esihenkilöt ja työkaverit, hyvät vaikutusmahdollisuudet omaan työhön sekä mahdollisuus oppia koko ajan uutta, kuten tiimiläiset henkilöstötutkimuksessamme ilmaisevat.

Tulet työssäsi vastaamaan ainakin asiakasyritysten kirjanpidosta tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen. Työnkuvaasi voidaan kuitenkin räätälöidä aikaisemman osaamisesi, motivaatiosi ja kehittymishalusi mukaan. Pidämme tärkeänä aktiivista ja konsultoivaa vuorovaikutusta, sillä haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan tarjoten heille aina parasta mahdollista palvelua. Toivommekin sinulta avointa ja kehitysmyönteistä mieltä sekä aitoa halua tuottaa arvokasta asiakaskokemusta.

Arvostamme positiivista asennetta, palavaa halua oppia ja omaksua uutta sekä kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä uusien näkökulmien löytymiseksi. Sinulta toivomme myös, että olet

 • Suorittanut kaupallisen koulutuksen, esim. merkonomi/tradenomi
 • Kirjanpidon ja tilinpäätösten osaaja
 • Aktiivinen asiakaspalvelukommunikoija ainakin suomen kielellä, ruotsin ja englannin taito on plussaa
 • Innostunut taloushallinnon alasta sekä halukas oppimaan uutta ja osallistumaan aktiivisesti muutokseen kohti sähköisempää taloushallintoa
 • Rohkea asiakaslähtöinen ammattilainen, jolla on intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua”.
 • Käyttänyt taloushallinnon järjestelmiä työsi tukena. Kokemus Tikon ja Procountor -ohjelmista katsotaan eduksi.

Mitä me haluamme tarjota sinulle

 • Mahdollisuuden räätälöidä tehtävää juuri sinun osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan
 • Joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon
 • Lounasedun, virike-edun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joilla haluamme huolehtia hyvinvoinnistasi sekä työssä että vapaa-ajalla
 • Lähiesimiehen ja tiimin tuen työhösi, sekä konsernimme kattavan asiantuntijakaartin
 • Ohjatun liikuntahetken kaksi kertaa viikossa työpäivän ohessa
 • Tiimirahan, jolla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä ja pidämme yllä yhteishenkeä
 • Kaikille työntekijöillemme yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä
 • KLT-tutkinnon suoritusmahdollisuuden
 • Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti avaamalla kaikki paikat hakuun sisäisesti.

Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs ja innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina. Käytettävissäsi on myös runsas koulutustarjontamme.

Näin haet tehtävää:

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lähetäthän hakemuksesi xx mennessä. Käsittelemme tulleita hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan joko heti tai kesälomien jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Erica Ollikainen 050 592 7866 / erica.ollikainen@barona.fi

Tiedustelut puhelimitse torstaina 3.6 klo 15-16 tiistaina 8.6 klo 8-9

Keilaniementie 1, 02150 Espoo