Hitsaaja komennustyöhön

Työpaikat / Hitsaaja komennustyöhön

Hitsaaja komennustyöhön

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Mikkeli Vaasa Kuopio Pori Rauma Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka Barona Tekniikka & Asennus Oy

Kiinnostaisiko sinua komennustyöt kesällä ja mahdollisesti kesän jälkeen? Barona Tekniikka & Asennus Oy hakee kesän sesonkiin kokeneita hitsaajia erilaisiin teollisuuden asennus- ja kunnossapitoprojekteihin ympäri Suomea.

Kesän teollisuusprojektit ovat jo alkaneet ja ammattitaitoisille hitsaajille on edelleen tarvetta. Komennustyössä matkustat projektityökohteisiin suorittamaan monipuolisia hitsaus- ja asennustehtäviä. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta teräsrakenne- tai putkihitsaamisesta tai muunlaisesta teollisuushitsaamisesta. Edellytykset tehtävissä menestymiseen vaihtelevat projektien ja toimenkuvien välillä, joten hakija voi olla jo urallansa kokenut hitsauksen ammattilainen tai uransa alkupuolella oleva tulevaisuuden osaaja. Odotamme kuitenkin hakijoilta soveltuvan alan koulutusta ja vähintään 1 vuoden työkokemusta teollisuudesta.

Hakemukseen toivomme sinulta mainintaa minkälaiset työt ja projektit sinua kiinnostavat sekä palkkatoiveesi. Kerrothan hakemuksessasi myös työkokemuksestasi ja mistä hitsausmenetelmistä ja -profiileista sinulla on kokemusta?

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa sähköpostitse atte.murto-koivisto@barona.fi tai klo 12 -15 arkisin puhelimitse 044 3470316