Kausityöntekijä teollisuuteen

Työpaikat / Kausityöntekijä teollisuuteen

Kausityöntekijä teollisuuteen

Hakuaika päättyy 21.06.2021

Tuusula Nurmijärvi Vantaa Kerava Espoo Teollisuus/tuotanto

Etsimme nyt kausityöntekijöitä Vantaalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme neljän kuukauden pituiseen työsuhteeseen kokoonpanotehtävien pariin.

Työnkuvaasi kuuluu metallisten tuotteiden valmistus ja kokoonpanotehtävät viihtyisässä työympäristössä Länsi-Vantaalla. Kokemuksesi ja osaamisesi mukaan saat mahdollisuuden päästä työskentelemään tuotannon eri vaiheissa. Tehtävä sopii sinulle erinomaisesti jos tekniset laitteet ja teollisuuden tuomat uramahdollisuudet kiinnostavat sinua.

Töitä tehdään arkisin tapahtuvassa 2-vuorossa, 40 tuntia viikossa. Tarjoamme sinulle neljän kuukaude määräaikaisuuden heinäkuun puolivälistä eteempäin, mutta hyvin työssään pärjäävällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Saat tehtävääsi kattavan ja asianmukaisen perehdytyksen.

Toivomme sinun omaavan teknisen taustan tai koulutuksen ja hyvän asenteen työntekoa kohtaan. Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen teollisuuden tuotantotehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä, asenne ratkaisee!

Jätäthän hakemuksesi pikimmiten Baronan sivujen kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi tai puhelimitse 044 491 4213.