Tarjoilijoita Lahteen

Työpaikat / Tarjoilijoita Lahteen

Tarjoilijoita Lahteen

Hakuaika päättyy 22.06.2021

Lahti Hollola Orimattila Heinola Hotelli- ja ravintola-ala

Haemme nyt innokkaita ja oppimishaluisia tarjoilijoita Lahteen eri asiakkaillemme!

Etsimme henkilöitä, joilla on jo ravintola alan koulutus tai kokemusta ravintolatyöskentelystä. Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asian ja nautit ihmisten kohtaamisesta kiireisinäkin päivinä. Hakemamme henkilö ei säikähdä kiirettä, vaan paremminkin motivoituu työn hektisessä sykkeessä. Työ vaatii tekijältään reipasta ja ennakkoluulotonta asennetta. Toivomme sinulta erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua toimia tiimissä, jotta olet omalta osaltasi luomassa ravintolan mahtavaa työporukkaa.

Tarjoamme sinulle sinulle joustavan työskentelymallin, voit tehdä töitä juuri sinulle sopivina ajankohtina. Työ on lähtökohtaisesti keikkatyötä, mutta asiakkaasta ja omasta työpanoksestasi riippuen sinulla on mahdollisuus työllistyä myös kokoaikaisesti. Saat hyvän mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa ja työskennellä juuri sinulle sopivan ajanjakson. Lisäksi saat meiltä Suomen suurimman henkilöstöpalveluorganisaation tuen koko työsuhteen ajaksi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan mahdollisimman pian. Huomioithan kuitenkin, että vastaanotamme hakemuksia vain järjestelmämme kautta.