Kokki Lahden alueelle

Työpaikat / Kokki Lahden alueelle

Kokki Lahden alueelle

Hakuaika päättyy 21.06.2021

Lahti Hollola Orimattila Heinola Hotelli- ja ravintola-ala

Etsimme nyt asiakkaillemme kokkeja Lahteen ja lähialueille erilaisiin työsuhteisiin!

Etsimme henkilöitä, joilla on jo ravintola alan koulutus tai kokemusta keittiötyöskentelystä. Hakemamme henkilö ei säikähdä kiirettä, vaan paremminkin motivoituu työn hektisessä sykkeessä. Työ vaatii paineensietokykyä, ripeyttä sekä erinomaista asennetta työskentelyyn. Toivomme sinulta erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua toimia tiimissä, jotta olet omalta osaltasi luomassa mahtavaa työporukkaa.

Tarjoamme sinulle sinulle joustavan työskentelymallin, voit tehdä töitä juuri sinulle sopivina ajankohtina. Työ on lähtökohtaisesti keikkatyötä, mutta asiakkaasta riippuen sinulla on mahdollisuus työllistyä myös kokoaikaisesti. Saat hyvän mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa ja työskennellä juuri sinulle sopivan ajanjakson. Lisäksi saat meiltä Suomen suurimman henkilöstöpalveluorganisaation tuen koko työsuhteen ajaksi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan mahdollisimman pian. Huomioithan kuitenkin, että vastaanotamme hakemuksia vain järjestelmämme kautta.