Tarjoilija, keittiöapulainen ja blokkari haussa kesäksi

Työpaikat / Tarjoilija, keittiöapulainen ja blokkari haussa kesäksi

Tarjoilija, keittiöapulainen ja blokkari haussa kesäksi

Hakuaika päättyy 18.07.2021

Eurajoki Rauma Pori Hotelli- ja ravintola-ala CAFE LOGO OY

Etsimme nyt kesäksi idylliseen merenrantaravintola Bar Purjeeseen Luvialle tarjoilijaa, keittiöapulaista sekä blokkaria. Oletko se sinä, joka onnistut luomaan asiakkaille aurinkoisella asenteellasi onnistuneen lomapäivän tai hengähdystauon arjesta? Mikäli kiinnostuit, lue lisää tehtävistä alta ja laita hakemuksesi pikimmiten tulemaan!

Bar Purje sijaitsee Luvialla Laitakarin venesataman kupeessa. Työt tehtäviin alkavat heti ja töitä on tarjolla kesäsesongin ajan. Voit olla uusi alalla tai jo kokeneempi, kunhan asenteesi on kunnossa. Voimme muokata työtehtäviäsi osaamisesi mukaan ja lisätä vastuuta ajan myötä.

Ravintola on auki nykyisten määräysten mukaisesti ja työvuorot ajoittuvat aukiolojen mukaisesti niin arkena kuin viikonloppunakin. Työsuhde on tarvittaessa paikalle kutsuttava.

Viehättävässä ympäristössä sijaitseva Bar Purje on mukava työpaikka. Työpäiviä maustaa aito ravintola-alan huumori ja hyvä yhteishenki. Töitä tehdään hyvällä hengellä ja asiakaslähtöisesti!

Tässä tehtävässä menestyäksesi sinut höystetty huumorilla ja hyvällä paineensietokyvyllä. Välillä on rauhallisempia hetkiä, mutta etenkin yksityistilaisuuksissa tarvitaan ripeyttä ja organisointikykyä. Bar Purjeen ruokalista on monipuolinen, mutta simppeli. Se koostuu pääasiassa perus pihvi-, kana- ja kalaruuista.

Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi
  • salmonellatodistus
  • tarjoilijan tehtävässä pystyt toimimaan varavastaavana tarvittaessa

Kiinnostuitko?

Laitathan hakemuksen tulemaan Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja työstä antaa Satu Laitinen/ Barona 0409229207.