Tuotantotyöntekijöitä kesäksi

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä kesäksi

Tuotantotyöntekijöitä kesäksi

Hakuaika päättyy 16.06.2021

Lahti Teollisuus/tuotanto

Haemme 1-2 työntekijää tuotannon töihin kesän sesonkiin Lahden seudulle.

Etsimme toimeentarttuvia ja reippaita työntekijöitä asiakasyrityksemme Lahteen teollisuuden töihin. Työ on erilaista koneenkäyttö ja -valvontatyötä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden töistä, mutta hyvällä ja oppivalla asenteella pärjäät myös pitkälle. Kaikkien koneiden ja työpisteiden tehtävät opetetaan. Työ sopii hyvin myös esimerkiksi välivuotta viettävälle.

Töitä on tarjolla kesäsesongin ajan ainakin elokuun puoliväliin, mutta on mahdollista, että hommat voivat jatkua myös syyskaudella. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuussa, alustavasti viikolla 24-25. Kerrothan milloin voit työt aloittaa.

Työpisteissä töitä tehdään pääasiassa seisten ja työhön kuuluu myös erilaisten tuotteiden nostelu, joten perusvalmius fyysiseen työhön tulisi löytyä. Työtä tehdään 2-vuorossa arkipäivisin (vuoroviikoin aamu- iltavuoro).

Työpaikalle pääsee Lahden keskustasta hyvin julkisilla kulkuneuvoilla. Työpaikka sijaitsee Lahden alueella.

Tässä työssä pääset oppimaan uutta ja konkreettisesti tekemään.

Käy jättämässä hakemus meille rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai jätä cv:si vaihtoehtoisesti liitteeksi. Huomioithan, että emme voi vastaanottaa sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastattelujen kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.