Material Planner / Ostaja

Työpaikat / Material Planner / Ostaja

Material Planner / Ostaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Tekniikka Teollisuus/tuotanto Ostotehtävät/hankinta

Haemme asiakasyritykseemme kasvavaan tiimiin Helsinkiin Material Planneria/ostajaa. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n ja työntekijän välille. Tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Tässä tehtävässä vastaat valmistavan teollisuuden materiaalihankinnoista läpi tuotantoprosessin. Osallistut tarvittaessa tarjousneuvotteluihin, hoidat tilauksia SAP:n kautta sekä vastaat materiaalien laadusta ja oikea-aikaisesta toimituksesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu raportoida toteutuneista materiaalikustannuksista projekteittain sekä käsitellä hankintoihin liittyviä reklamaatioita ja laskuja. Tehtävässä vastaat oman vastuualueesi projektien materiaalihankinnoista ja toimit yhteistyössä muiden teknisten asiantuntijoiden, kuten suunnittelijoiden ja projektipäälliköiden kanssa.

Toivomme, että sinulla on:

  • tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. insinööri)
  • aiempaa kokemusta oston/hankinnan/tuotannon suunnittelun tehtävistä
  • kykyä ja kiinnostusta ymmärtää teknisten tuotteiden toimintaperiaatteita ja kehittää ostotoimintaa
  • sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kansainvälisessä valmistavan teollisuuden yrityksessä, jonka tuotteet ovat alansa parhaita ja ympäristöystävällisimpiä teknisellä suorituskyvyllä mitattuna.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian - haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Sally Tähkälä, p. 044 4915215, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.