Lähihoitaja vakituiseen työhön Wilhelmiinan hoivakotiin, Helsinki

Työpaikat / Lähihoitaja vakituiseen työhön Wilhelmiinan hoivakotiin, Helsinki

Lähihoitaja vakituiseen työhön Wilhelmiinan hoivakotiin, Helsinki

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Helsinki Terveydenhuolto/sosiaaliala Wilhelmiina Palvelut Oy

Helsingin Pikku Huopalahdessa sijaitsevassa Wilhelmiinassa on koteja ikäihmisten erilaisiin tarpeisiin, itsenäisestä asumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan. Wilhelmiina on Miina Sillanpää Säätiön omistama yleishyödyllinen yritys.

Hyvän hoivakodin tekevät ystävälliset hoitajat. Haluatko sinä olla tekemässä merkityksellistä työtä?

Etsimme asiakkaallemme Wilhelmiinaan lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Meille on tärkeää, että sinulle on jo kertynyt kokemusta ja haluat aidosti asettua aloillesi sekä sitoutua työhösi. Työ on ehdottoman vastuullista, mutta huumoriakaan emme arjessa unohda. Kuulut joukkoomme, jos haluat työryhmän jäsenenä edistää asukkaiden hyvinvointia, ottaa vastuuta ja olla aidosti tiimimme jäsen.

Tavoitteenamme on löytää ammattilainen, jotka aidosti arvostaa ikäihmisiä ja jolle vanhustyö on lähellä sydäntä. Kohtaathan asukkaat ja läheiset aina ammatillisesti sekä yksilöllisesti. Toivomme, että arjen työotteessasi näkyy oma-aloitteisuus, kokonaisuuksien nopea oivaltaminen, joustavuus ja kehittämishaluisuus. Työn sujuvuutta edistää se, että sinulla on jo aiempaa kokemusta muistisairaiden kanssa työskentelystä. Asiakastyön kannalta on oleellista, että sinulla on riittävä suomen kielen taito.

Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Lisäksi Wilhelmiina on savuton työpaikka.

Arvostamme hoivatyöntekijöitä ja meillä on käytössä palkkauksessa Wilhelmiina-lisä ja lisäksi hyvät edut. Peruspalkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkataulukko G20 ja tähän päälle tulee Wilhelmiina-lisä sekä mahdolliset lisät työkokemuksesta.

Tutustu Wilhelmiinaan: http://www.wilhelmiina.fi/etusivu

Barona Sote toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja valittu henkilö työllistyy Wilhelmiina Palveluille. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.

Liitä hakemuksen liitteeksi kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi. Se nopeuttaa rekrytointiprosessia kohdallasi.

Taavetti Laitisen katu 4 katu, 00300 Helsinki