Vuorotyönjohtaja, BASF Battery Materials Finland Oy

Työpaikat / Vuorotyönjohtaja, BASF Battery Materials Finland Oy

Vuorotyönjohtaja, BASF Battery Materials Finland Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Harjavalta Teollisuus/tuotanto BASF Battery Materials Finland Oy

Rekrytoinnit BASF Battery Materials Finland Oy:n Harjavallan uudelle tuotantolaitokselle jatkuvat. Haemme mukaan vuorotyönjohtajaa vastaamaan tuotannon sujuvuudesta. Osallistut jo tässä vaiheessa toiminnan, henkilöstön koulutuksen ja tuotannon käynnistyksen suunnitteluun, mikä edesauttaa omaa oppimistasi ja varmistaa näin merkittävästi tuotannon käynnistystä. Toivomme, että voisit aloittaa työt heinä - elokuussa 2021.

Vuorotyönjohtajana pääset mukaan jatkuvasti kehittyvän akkumateriaaliteollisuuden aallonharjalle! Yhdessä positiivisen ja aktiivisen tiimin kanssa pääset kehittymään alan huippuosaajaksi ja mukaan laitoksen aktiiviseen kehitystyöhön.

Vuorotyönjohtajana päätehtäväsi on omalta osaltasi vastata tuotannon sujuvuudesta huomioiden turvallisuus, ympäristö- ja laatuvaatimukset sekä tuotannon tehokkuus. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. vuoron kunnossapitoasioiden koordinointi ODR-mallin mukaisesti sekä 5S -kehitysprojektit. Myös EHS-toiminta ja vuorosi henkilöstön osaaminen ja sen kehittäminen ovat vastuullasi. Toimit siis myös esimiehenä vuorosi operaattoreille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri) ja kokemusta vastaavista tehtävistä mielellään kemianteollisuudesta/prosessiteollisuudesta.

  • Vastaavaa kokemusta vastuullisesta esimiestyöstä prosessiteollisuudessa sekä kykyä innostaa ja osallistaa henkilöstöä toiminnan kehittämiseen

  • Hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä ottaa kehitystä edellyttäviä asioita käyttöön vuorosi toimintaa johtaen.

  • Sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvä englannin osaaminen katsotaan eduksi.

Jos näiden lisäksi olet hyvä ongelmanratkaisija, jolle ympäristö- ja turvallisuus on keskeisiä periaatteita, voit olla hakemamme henkilö. Hae tehtävää heti, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla!

Huomioithan, että olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Barona Engineering’iltä Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.