Huoltoinsinööri ja projekti-insinööri kaivosteollisuuden kunnossapitoon

Työpaikat / Huoltoinsinööri ja projekti-insinööri kaivosteollisuuden kunnossapitoon

Huoltoinsinööri ja projekti-insinööri kaivosteollisuuden kunnossapitoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Sodankylä Kittilä Kemijärvi Rovaniemi Kemi Kuusamo Tekniikka Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto

Etsimme asiakkaallemme huoltoinsinööriä sekä projekti-insinööriä kaivosteollisuuden kunnossapitoon Lappiin. Tehtävät soveltuvat myös kauempaa saapuville, sillä järjestämme työntekijöille tarpeen tullen majoituksen työkohteen läheisyydestä. Työsuhteet solmitaan alkuun määräaikaisina Baronan kirjoille, mutta hyvin hoidetut työt voivat avata halutessasi mahdollisuuden jopa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävät ovat toisistaan erillisiä, mutta voit halutessasi hakea niihin samalla hakemuksella.

Huoltoinsinöörin sekä projekti-insinöörin tehtävät ovat sisällöiltään ja vaatimuksiltaan seuraavat:

Huoltoinsinöörinä vastaat kaivoskoneiden kunnossapito- ja elinkaarisuunnittelusta sekä varaosahallinnasta. Työssäsi aikataulutat ja kehität ennakkohuoltoja, seuraat koneiden kunnonvalvontatuloksia ja olet työlläsi varmistamassa sekä kehittämässä koneiden käytettävyyttä. Lisäksi budjetoit oman laitealueesi kunnossapitokulut, seuraat kulutoteumaa ja teet kunnossapitotoimintaan liittyvää raportointia.

Huoltoinsinööriltä odotamme:

 • teknisen alan koulutusta (esim. insinööri)
 • aiempaa kokemusta ennakoivan kunnossapidon tehtävistä
 • tehtävään liittyvien konepiirustusten lukutaitoa
 • hyviä IT-taitoja
 • kykyä työskennellä suomen kielellä sekä kykyä käyttää työssä myös englannin kieltä
 • vähintään B-luokan ajokorttia

Projekti-insinöörinä puolestaan työtehtäväsi liittyvät kaivoskoneiden trolley-asennuksiin. Työssäsi vastaat asennusvalvonnasta ja tilaajan vastuiden koordinoinnista sekä teet asennustyöhön liittyvää dokumentointia ja järjestelmäkirjauksia.

Projekti-insinööriltä odotamme:

 • teknisen alan koulutusta (esim. insinööri)
 • aiempaa kokemusta asennuksen ja/tai kunnossapidon tehtävistä sekä mekaniikan että sähkön saroilla (liikkuvan kaluston tuntemus ehdoton etu)
 • hyviä IT-taitoja
 • kykyä työskennellä suomen kielellä sekä kykyä käyttää työssä myös englannin kieltä
 • vähintään B-luokan ajokorttia

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja tekijäänsä haastavan tehtävän ja samalla mahdollisuuden kehittää edelleen ammattitaitoasi kunnossapito- ja asennustoiminnan saroilla. Työt alkavat sopimuksen mukaan, halutessasi hyvinkin pian. Tehtävät soveltuvat myös kauempaa saapuville, sillä järjestämme työntekijöille tarpeen tullen majoituksen työkohteen läheisyydestä.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kaipaatko lisätietoja? Lisätietoja saat Baronalta Markus Korpelalta joko puhelimitse numerosta +358 50 464 8493 tai sähköpostitse osoitteesta markus.korpela@barona.fi.