Osa-aikainen varastotyöntekijä

Työpaikat / Osa-aikainen varastotyöntekijä

Osa-aikainen varastotyöntekijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Etsimme nyt Wihurin Metro-tukun Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan K3 logistiikkakeskukseen osa-aikaisia varastotyöntekijöitä äänikeräilyyn!

Tarvetta osa-aikaisille työntekijöille on erityisesti tiistaisin ja torstaisin, mutta myös muita päiviä on tarjolla. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa klo 6-22 välille. Työtehtävänä on erilaisten elintarvikkeiden puheohjattu keräily trukkia apuna käyttäen. Tarjolla oleva työsuhde on pitkäaikainen ja toivomme että pystyt sitoutumaan tehtävään vähintään vuoden loppuun saakka.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää tehokasta työotetta, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta. Työssä tarvitset lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja innokkuutta oppia uutta. Aikaisempi kokemus varastolla työskentelystä auttaa omaksumaan työtehtävät nopeammin, mutta ei ole edellytys työhön valituksi tulemiselle. Työtä tehdään osittain lämpimässä ja osittain viileässä (noin + 2 astetta).

Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyöksi toisen työn oheen. Työympäristö on siisti ja käytettävä laitteisto ajan tasalla. Työporukka on rento, ammattitaitoinen ja huumorintajuinen.

Mikäli paikka herätti kiinnostuksesi, jätäthän hakemuksesi meille pikaisesti. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana.

Suokallionkuja 2, 01740 Vantaa