Suurtalouskokkeja

Työpaikat / Suurtalouskokkeja

Suurtalouskokkeja

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Loimaa Hotelli- ja ravintola-ala

Haluatko työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan? Baronalaisena se onnistuu! Vahvistamme nyt tyytyväisten työntekijöidemme joukkoa ja haemme ammattitaitoisia ja työtä pelkäämättömiä SUURTALOUSKOKKEJA Loimaan seudulle.

Työskentelet joko keikkaluonteisesti tai pidempiaikaisesti eri asiakasyrityksissämme Loimaan alueella, joten pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin. Keikkailun lisäksi on tarjolla myös pidempiä työsuhteita, joissa työskentelet pidemmän jakson yhdessä työskentelypaikassa. Työkohteet vaihtelevat kouluista, päiväkodeista ja palvelukeskuksista aina henkilöstöravintoloihin.

Edellytämme, että sinulla on kokin ammattitutkinto ja mielellään myös aikaisempaa kokemusta suurtalouskokin töistä. Sinulta löytyy myös hygieniapassi sekä voimassa oleva salmonellatodistus.

Toivomme lisäksi, että työotteesi on itsenäinen ja olet myös hyvä organisoimaan asioita. Eduksi katsotaan myös erityisruokavalioiden tuntemus. Työkohteet saattavat vaihdella, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten laitathan hakemuksesi meille alla olevan hakulomakkeen kautta!