TALOUSPÄÄLLIKKÖ, OILTANKING FINLAND OY

Työpaikat / TALOUSPÄÄLLIKKÖ, OILTANKING FINLAND OY

TALOUSPÄÄLLIKKÖ, OILTANKING FINLAND OY

Hakuaika päättyy 29.06.2021

Kotka Taloushallinto/tilintarkastus Oiltanking Finland Oy

Onko hyvin hoidettu taloushallinto intohimosi? Tuetko asiantuntevasti erilaisia hankintaprosesseja ja investointihankkeita? Kiinnostavatko uudet, kansainväliset urahaasteet kemianteollisuudessa? Tule Oiltanking Finland Oy:lle talouspäälliköksi! Rekrytoinnin asiantuntijana toimii Barona, mutta valittu henkilö työllistyy suoraan Oiltanking Finland Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Talouspäällikön tehtävässä vastaat Oiltanking Finland Oy:n taloushallinnosta ja siihen liittyvien lakien sekä asetusten noudattamisesta. Toimit tehtävässäsi esimiehenä taloushallinnon ammattilaiselle, ja tulet tärkeäksi osaksi yrityksemme johtoryhmää. Monipuolisissa tehtävissäsi pääset verkostoitumaan ja tekemään yhteistyötä terminaaliemme sekä toimistomme eri toimintojen kanssa. Työsi sisältää monipuolisia tehtäviä aina budjettiprosessin johtamisesta konkreettisiin ja pienempiin käytännön tehtäviin. Raportoit työssäsi suoraan konsernitasolle Saksaan.

Työtehtäviisi kuuluu yhtiömme kirjanpidosta, konserniraportoinnista, veroilmoituksesta ja tilinpäätöksestä vastaaminen. Tehtävissäsi annat tukesi hankintaprosesseihin ja tuet kaupallista osastoa esimerkiksi saatavien valvonnassa sekä myyntituloksen seurannassa. Pääset suunnittelemaan yhtiömme rahoitusta lyhyellä ja pitkällä aikavälillä ja pääset tukemaan investointihankkeita erilaisilla kustannuslaskelmilla. Tehtäviisi kuuluu myös osakeyhtiölainsäädännön velvoitteiden valvonta sekä osastojen budjetointi- ja ennusteprosessien koordinointi. Yhtiössämme on paraikaa käynnissä SAP-projekti, ja toivomme asiantuntemustasi ja panostasi myös uuden järjestelmän käyttöönotossa.

Toivomme sinulta:

 • soveltuvaa koulutusta ja vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä
 • IFRS-osaamista
 • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
 • vahvoja it-taitoja, erityisesti Excel- ja SAP-osaamista

Mikäli olet lisäksi tottunut tuomaan näkemyksesi selkeästi ja perustellen esiin, ja sinulla on vahvat organisointi- ja delegointitaidot, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

”Oiltanking Finland Oy on hyvämaineinen, reilu ja joustava työnantaja. Meillä työskentelee äärimmäisen asiantuntevaa ja mukavaa sekä ammattitaitoista väkeä.” Tero Kähkönen, Operational Manager

Tarjoamme sinulle:

 • Vahvan asiantuntijatyön kiinnostavassa ja ainutlaatuisessa markkinassa
 • Kilpailukykyisen palkan sekä työsuhteen edut
 • Tukemme, kannustuksemme ja panoksemme osaamisesti kehittämiseen
 • Rennon ja avoimen työilmapiirin asiantuntevassa ja hyvinvoivassa työyhteisössä, jossa saa käyttää myös huumoria aina tilaisuuden tullen
 • Tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan työhösi, yrityksemme liiketoimintaan ja koko liiketoiminta-alueeseemme
 • Monipuoliset kansainvälistymis-, verkostoitumis- ja uramahdollisuudet
 • Modernit ja laadukkaat toimistotilat merinäköaloin sekä hyvän työergonomian, jonka saat viedä mukanasi myös kotitoimistolle
 • Mahdollisuuden sopia työskentelyn aloitusajankohdasta joustavasti.

Oiltanking Finland Oy työnantajana

Tulevat kollegasi kuvailevat Oiltanking Finlandia välittäväksi työnantajaksi. Yrityksessä ollaan aidosti kiinnostuneita työntekijöiden hyvinvoinnista, mikä näkyy jokapäiväisessä arjessa heidän näkemystensä kuuntelemisena ja aitona huomioimisena pienissäkin asioissa.

Oiltanking Finland Oy on moninainen yritys, jossa tuetaan henkilöstön ammattitaidon kehittymistä sisäisin sekä ulkoisin koulutuksin. Työntekijät pääsevät kehittämään osaamistaan osana monialaisia asiantuntijatiimejä ja kansainvälistä organisaatiota. Vaikka Oiltanking Finland Oy onkin suuri monikansallinen yhtiö, yrityksessä vallitsee välitön ilmapiiri ja tiivis, kannustava työyhteisö.

”Työyhteisömme on sopiva sekoitus kokemusta ja nuorta intoa. Meillä vallitsee hyvä ja reilu ilmapiiri, ja työskentely-ympäristö on erinomaisen hyvä. Yhtiön ja työntekijöiden välillä vallitsee molemminpuolinen luottamus, ja meillä saa tehdä töitään itsenäisesti. Tukea ja apua on aina saatavilla, kun sitä tarvitsee!”

Oletko valmis hyppäämään talouspäälliköksemme? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme pian, kuitenkin viimeistään 29.06.2021.

Lisätietoja antaa mielellään Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), joka on parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13–14.