Apulaisravintolapäällikkö Nokian Kotipizzaan

Työpaikat / Apulaisravintolapäällikkö Nokian Kotipizzaan

Apulaisravintolapäällikkö Nokian Kotipizzaan

Hakuaika päättyy 11.07.2021

Tampere Nokia Hotelli- ja ravintola-ala Grebmit Oy

Haemme asiakkaallemme Nokian Kotipizzalle apulaisravintolapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Onko sinulla selkeät tavoitteet työurallesi? Haluat toimia esimiesasemassa ja kehittyä johtajana? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi huippujengiä vastuulliseen asemaan ja olla eturintamassa rakentamassa huippuunsa viritettyä ja hyvinvoivaa työyhteisöä.

Jos asiakaskokemuksen tuottaminen ja näiden johtaminen saa flow'n virtaamaan, meillä voisi olla paikka juuri sinulle! Haluat työskennellä vastuullisessa asemassa ja johtaa muita omalla esimerkilläsi. Apulaisravintolapäällikkönä toimit hyvin vastuullisessa ja itsenäisessä asemassa. Sinulta odotetaan mm. päättäväisyyttä, toimeenpanokykyä, tavoitteiden asettamista sekä näiden seuraamista ja johtamista. Toimit vahvassa yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa Nokialla vastaten täysin itsenäisesti vastuullasi olevasta ravintolasta. Sovitte kuitenkin tarkemman työnjaon keskenänne ravintolapäällikön kanssa ja vastaatte yhteisvastuullisesti vastuullenne osoitetuista ja sovituista ravintoloista. Aikaisempi kokemus ja vahva ymmärrys ravintola-alasta on tässä työssä välttämättömyys – etsimme ensisijaisesti henkilöä kuka on aikaisemmin toiminut esimiesasemassa ja ymmärtää toimen tulosvastuullisen aseman.

Odotamme sinulta

 • "Can-do" asenne on yleistyökalusi elämään
 • Ymmärrystä ja näkemystä esimiestyöhön (vastuut & velvollisuudet)
 • Empatiakykyä
 • Hyviä asiakaspalvelutaitoja ja paineensietokykyä
 • Tulosvastuullisuutta ja/tai ymmärystä tulosvastuullisena toimimisesta
 • B-kortti sekä ajokokemusta
 • Hygieniapassi & anniskelupassi (nämä ehdit suorittamaan myös aloituksen jälkeen)
 • Halua kehittyä

Tarjoamme sinulle

 • Loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet (teemme tiivistä työtä eri oppilaitosten kanssa)
 • Mahdollisuuden oppia ja kehittää itseään universaaleilla taidoilla (panostamme todella paljon ammattimaisen johtamisen-, myynnin-, asiakaspalvelun ja työympäristön rakentamiseen sekä kehittämiseen)
 • Mahdollisuuden oppia ja työskennellä yhden Suomen tunnetuimman brändin kanssa
 • Loistavan työpaikan ja mahtavat työkaverit

Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan kesä-heinäkuussa 2021. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Jätäthän hakemuksen pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Rekrytoimme ensisijaisesti Nokian Välimäenkadun ravintolaan. Sijoituspaikka voi olla myös Nokia K-Citymarket ravintolamme. Lopullinen työnjako tapahtuu yhdessä ravintolapäällikön kanssa.

Kotipizza Nokia, Välimäenkatu 12, 37120 NOKIA,

Kotipizza Nokia (K-Citymarket), Nuijamiestentie 5, 37120 NOKIA

Muita ravintoloitamme ovat:

Kotipizza Tammela, Kullervonkatu 9, 33100 Tampere, Kotipizza Sammonkatu, Sammonkatu 66, 33540 Tampere, Kotipizza Lielahti, Pohtolankatu 47, 33400 Tampere, Kotipizza Pispala, Pispalan Valtatie 73B, 33250 Tampere, Kotipizza Tesoma, Kauppakeskus Westeri, Tesomankatu 4, 33310 Tampere