Kondiittori Suomen kansallisoopperaan ja -balettiin

Työpaikat / Kondiittori Suomen kansallisoopperaan ja -balettiin

Kondiittori Suomen kansallisoopperaan ja -balettiin

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Helsinki Espoo Vantaa Hotelli- ja ravintola-ala Suomen kansallisooppera ja -baletti

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Kondiittoria Suomen Kansallisoopperaan ja -balettiin. Tulet työllistymään vakituiseen työsuhteeseen Restelille. Lukaise alta hieman lisää tehtävästä ja laita sen jälkeen hakemusta tulemaan!

Tulet työskentelemään Suomen kansallisoopperan ja -baletin kondiittorina, vastaten makeista ja suolaisista leivonnaisista sekä väliaikatarjoilujen suunnittelusta ja tuotteiden toteutuksesta. Saat totta kai apua suunnitteluun keittiöpäälliköltä ja keittiömestarilta.

Voit olla tuoreempi tekijä alalla tai jo kokemusta kartuttanut ammattilainen. Tärkeää tehtävässä onnistumiseen on intohimo laadukkaan tuotteen kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Plussaa on mikäli olet työskennellyt suklaan parissa aikaisemmin. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla super pro kaikilla pastryn osa-alueilla, riittää että perusteet ovat hyvin hallussa, loput pystytään opettamaan. Saat käyttöösi laadukkaat tilat ja laitteet, jotta voit temperoida suklaat oikein ja toteuttaa muutkin pastryn tuotteen laadukkaasti.

Mitä sinulle on tarjolla?

  • Sinulle on tarjolla mielenkiintoinen ja ehdottomasti monipuolinen työtehtävä, tasokas ja uniikki työympäristö sekä mahtava työporukka ympärilläsi.

  • Lisäksi pääset Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

  • Pääset tekemään pastrystä oman näköisesi ja muokkaamaan oman näköisesi tuotteen muun tiimin tuella

Mitä odotamme sinulta?

  • Aikaisempaa kokemusta suklaan käsittelystä tai leipomisesta tai mielellään molemmista

  • Olet tiimipelaaja ja hyvä organisoija

  • Tuot rohkeasti ideoitasi esille etkä pelkää muuttuvia tilanteita

Kiinnostuitko?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme henkilö tehtävään haluamme kuulla sinusta heti!

Lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvitset myös hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen. Työt alkavat elokuun alussa.

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme haastattelut videohaastatteluina. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.