Kokki Suomen kansallisoopperaan ja -balettiin

Työpaikat / Kokki Suomen kansallisoopperaan ja -balettiin

Kokki Suomen kansallisoopperaan ja -balettiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Hotelli- ja ravintola-ala Suomen kansallisooppera ja -baletti

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokkia Suomen Kansallisoopperaan ja -balettiin. Tulet työllistymään vakituiseen työsuhteeseen Restelille. Lukaise alta hieman lisää tehtävästä ja laita sen jälkeen hakemusta tulemaan!

Tulet työskentelemään Suomen kansallisoopperan ja -baletin kokkina vakituisessa työsuhteessa. Kansallisoopperan ravintola tarjoaa lounaan n. 450 henkilölle päivittäin. Pääpaino on henkilökunnan ruokailussa, mutta tulet myös tekemään illallistilaisuuksia.

Etsimme yhteistyötaitoista ja oma-aloitteista keittiöalan ammattilaista joka ei pelkää haasteita. Kokkia jonka käteen mahtuu isompikin kauha ja joka hallitsee herkullisen ja terveellisen ruuan teko taidon. Voit olla tuoreempi tekijä alalla tai jo kokemusta kartuttanut ammattilainen. Tärkeää tehtävässä onnistumiseen on intohimo laadukkaan tuotteen tekemiseen.

Mitä sinulle on tarjolla?

Sinulle on tarjolla mielenkiintoinen ja ehdottomasti monipuolinen työtehtävä, tasokas ja uniikki työympäristö sekä mahtava työporukka ympärilläsi.

Lisäksi pääset Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Mitä odotamme sinulta?

Aikaisempaa kokemusta lounaan valmistuksesta tai bankettien toteutuksesta

Olet tiimipelaaja ja hyvä organisoija

Tuot rohkeasti ideoitasi esille etkä pelkää muuttuvia tilanteita

Kiinnostuitko?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme henkilö tehtävään haluamme kuulla sinusta heti!

Lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvitset myös hygienipassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen. Työt alkavat elokuun alussa.

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme haastattelut videohaastatteluina. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.