MARKET INTELLIGENCE SPECIALIST, OILTANKING FINLAND OY

Työpaikat / MARKET INTELLIGENCE SPECIALIST, OILTANKING FINLAND OY

MARKET INTELLIGENCE SPECIALIST, OILTANKING FINLAND OY

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kotka Tekniikka Vienti/tuonti Toimistotyö Oiltanking Finland Oy

Tunnetko Venäjän markkinat kuin omat taskusi? Kiinnostavatko uudet, kansainväliset urahaasteet kemianteollisuudessa? Tule Oiltanking Finland Oy:lle Market Intelligence Specialistiksi! Rekrytoinnin asiantuntijana toimii Barona, mutta valittu henkilö työllistyy suoraan Oiltanking Finland Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Tunnetko Venäjän markkinat kuin omat taskusi? Kiinnostavatko uudet, kansainväliset urahaasteet kemianteollisuudessa? Tule Oiltanking Finland Oy:lle Market Intelligence Specialistiksi! Rekrytoinnin asiantuntijana toimii Barona, mutta valittu henkilö työllistyy suoraan Oiltanking Finland Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Market Intelligence Specialistina työtehtäviisi kuuluu etsiä, tunnistaa ja kerätä sekä edelleen analysoida ja raportoida monipuolista markkinatietoa. Seuraat tehtävässäsi myös aktiivisesti kilpailijoita, taloussuhdanteita ja alan trendejä. Tärkeä osa työtäsi on niin ikään teollisuuskohtaisten kilpailija- ja asiakasmallien luominen. Market Intelligence Specialistin tehtävä on uusi, ja se on osa Oiltanking Finland Oy:n kasvuun tähtäävää strategiaa. Tässä tehtävässä pääsetkin vaikuttamaan työsi sisältöihin ja painotuksiin sekä kehittämään roolia kiinnostuksesi mukaan.

Toiminta-alueenasi tehtävässä korostuvat kotimaan lisäksi Suomen lähialueet – erityisesti Venäjä, jonka markkinasta toivommekin sinulta laajaa asiantuntemusta. Market Intelligence Specialistina pääset osallistumaan myös koko yrityksemme kaupallisen strategian ja uuden liiketoiminnan kehittämiseen. Verkostoidut kansainvälisissä tapahtumissa ja etsit uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä asiakkaita. Esimiehenäsi toimii kaupallinen päällikkö.

Toivomme sinulta:

 • soveltuvaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta esim. DI (kemiantekniikka), KTM (Venäjänkauppa)
 • vahvaa Venäjän markkinatuntemusta ja/tai kokemusta Venäjällä toimimisesta
 • kemianteollisuuden tai kemikaalien tuntemusta
 • erinomaisia tiedonkäsittely- ja -analysointitaitoja
 • vahvoja IT-taitoja, erityisesti Excel-osaamista
 • sujuvaa suomen, englannin ja venäjän kielen taitoa

Mikäli sinulta löytyy myös vahvaa loogista päättelykykyä, ja jos olet sitkeä, utelias sekä avoin uusille asioille, saatat olla etsimämme henkilö. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myös itseohjautuvaa työtapaa ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

”Oiltanking Finland Oy on hyvämaineinen, reilu ja joustava työnantaja. Meillä työskentelee äärimmäisen asiantuntevaa ja mukavaa sekä ammattitaitoista väkeä.” Tero Kähkönen, Operational Manager

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen ja uniikin tehtävän kiinnostavassa markkinassa
 • Kilpailukykyisen palkan sekä työsuhteen edut
 • Tukemme, kannustuksemme ja panoksemme osaamisesti kehittämiseen
 • Rennon ja avoimen työilmapiirin asiantuntevassa ja hyvinvoivassa työyhteisössä
 • Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan työsi sisältöön ja koko yrityksemme liiketoimintaan
 • Monipuoliset kansainvälistymis-, verkostoitumis- ja urakehitysmahdollisuudet
 • Modernit ja laadukkaat toimistotilat merinäköaloin sekä hyvän työergonomian, jonka saat viedä mukanasi myös kotitoimistolle
 • Mahdollisuuden sopia työskentelyn aloitusajankohdasta joustavasti.

Oiltanking Finland Oy työnantajana

Tulevat kollegasi kuvailevat Oiltanking Finlandia välittäväksi työnantajaksi. Yrityksessä ollaan aidosti kiinnostuneita työntekijöiden hyvinvoinnista, mikä näkyy jokapäiväisessä arjessa heidän näkemystensä kuuntelemisena ja aitona huomioimisena pienissäkin asioissa.

Oiltanking Finland Oy on moninainen yritys, jossa tuetaan henkilöstön ammattitaidon kehittymistä sisäisin sekä ulkoisin koulutuksin. Työntekijät pääsevät kehittämään osaamistaan osana monialaisia asiantuntijatiimejä ja kansainvälistä organisaatiota. Vaikka Oiltanking Finland Oy onkin suuri monikansallinen yhtiö, yrityksessä vallitsee välitön ilmapiiri ja tiivis, kannustava työyhteisö.

”Meillä Oiltanking Finland Oy:lla on rempseä ja välitön porukka. Meille on helppo tulla ihan uutena: täällä on hyvää huumoria, mukavat ja asiantuntevat työkaverit sekä oikea tekemisen meininki.” Outi Jaakkonen, asiakaspalvelun esimies.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme pian, kuitenkin viimeistään 29.6.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), jonka tavoitat parhaiten torstaisin klo 13–14.