Kokki, kesätyö, Ravintola Meri Martina

Työpaikat / Kokki, kesätyö, Ravintola Meri Martina

Kokki, kesätyö, Ravintola Meri Martina

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pori Hotelli- ja ravintola-ala Restel Tapahtumaravintolat Oy

Haluaisitko työskennellä kesän Suomen kauneimmalla hiekkarannalla, Yyterissä? Oletko kerennyt jo kartuttamaan kokkaustaitojasi monipuolisissa alan hommissa? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme kokkia uuteen Meri Martina ravintolaan. Sovit tehtävän mainiosti, mikäli olet a la carte -taitoinen ammattikokki: hommat hoituvat sinulta itsenäisesti ja ne asiat, mitä et välttämättä vielä täysin hallitse, korvaat innokkuudellasi oppia ja omaksua uutta. Katsomme eduksesi, jos olet tottunut työskentelemään kiireisessä ja vilkkaassa ympäristössä ja tiimityöskentely on sinulle luontaista.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja vauhdikasta työtä loistavan porukan ympäröimänä. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun aikana ja kestävät aina elokuun loppuun asti.

Kesäkaudella tunteja on tarjolla keskimäärin 63h/3vko ja tulet työllistymään Restel Tapahtumaravintolat Oy:n kirjoille. Lisäksi haemme joustavia keikkatyöntekijöitä Baronan kautta työskentelemään. Kerrothan hakemuksessasi mikä olisi sinulle sopiva vaihtoehto.

Kiinnostuitko?

Mikäli kaipaat monipuolisia työtehtäviä, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 13.6.2021. oheisen linkin kautta. Barona Horeca toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Meri Martina on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alanyritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.