Junior IT-asiantuntija DHL Express Finland Oy:lle

Työpaikat / Junior IT-asiantuntija DHL Express Finland Oy:lle

Junior IT-asiantuntija DHL Express Finland Oy:lle

Hakuaika päättyy 15.06.2021

Vantaa IT/tietoliikenne DHL Express (Finland) Oy

Onko tietotekniikka sinulle intohimo ja olet päässyt jo myös työskentelemään alan työtehtävien parissa? Onko sinulla kokemusta teknisten haasteiden ratkomisesta, erilaisista asennustehtävistä tai loppukäyttäjätuesta? Etsitkö vakituista työsuhdetta PK-seudulta ja haluaisit päästä työskentelemään osaksi mielenkiintoista ja tunnettua yritystä?

Etsimme asiakkaallemme DHL Express Finland Oy:lle reipasta ja motivoitunutta Junior IT-asiantuntijaa työskentelemään ja kasvamaan monipuolisten teknisten tuki- ja asennustehtävien parissa Vantaalle. Tulet työllistymään osaksi DHL:n sisäistä IT-tiimiä ja vastaamaan yrityksen sisäisestä IT-tuesta yhdessä kollegoidesi kanssa. Työpäiväsi tulevat pitämään sisällään mm. tietokoneiden, oheislaitteiden sekä ohjelmistojen asennuksia, teknisten ongelmien ratkaisemista sekä loppukäyttäjätukea. Pääsääntöinen työskentelypaikkasi on DHL:n toimitiloissa Vantaalla, mutta työ saattaa edellyttää satunnaista käyntiä myös DHL:n muissa toimipisteissä Turussa ja Pirkkalassa.

Toivomme, että sinulta löytyisi jo jonkin verran työkokemusta vastaavista IT-tuen tehtävistä. Tehtävä voisi soveltua hyvin esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle, jolta löytyy jo jonkin verran (+6kk:ta) oman alan työkokemusta sekä harrastuneisuustaustaa. Tehtävässä riittää haastetta kuitenkin myös jo hieman kokeneemmalle osaajalle (työkokemusta 1-2v). Ennen kaikkea etsimme sopivaa persoonaa, jolta löytyy aitoa halua kehittyä IT-alan ammattilaiseksi, sillä DHL:n ajatuksena on lähteä laajentamaan henkilön osaamista ja työnkuvaa entisestään talon sisällä tulevaisuudessa. Tulet työskentelemään vahvasti asiakasrajapinnassa, ja sen vuoksi toivomme, että olet myös helposti lähestyttävä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tyyppi.

Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko) työsuhde. Rekrytointia hoitaa Barona IT Oy, mutta tulet työllistymään suoraan DHL:n palkkalistoille. Työaika sijoittuu arkipäiviin klo 6.00-22.00 välille. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Toivomme:

 • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office/M365 ympäristön hyvää hallintaa
 • Kokemusta ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennustehtävistä
 • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet)
 • Perustason ymmärrys/osaaminen tietoliikennepuolen työtehtävistä (reitittimet, kytkimet, palomuurit)
 • Kokemusta AD-käyttäjähallinnasta
 • IT-alan tutkintoa/loppuvaiheen opintoja
 • Ongelmanratkaisukykyä sekä dokumentointitaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

 • Vakituisen työsuhteen mielenkiintoisessa yrityksessä
 • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa sekä mahdollisuuden kasvaa IT-alan ammattilaiseksi yhdessä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa
 • Kattavan perehdytyksen ja monipuoliset työsuhde-edut
 • Mahdollisuuden osallistua palkittuun Certified International Specialist -koulutusohjelmaan, joka perehdyttää sinut DHL:n toimintaan sekä kansainvälisen logistiikan maailmaan

Kiinnostuitko? Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valituille henkilöille teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.