Sähköautomaatiokunnossapidon päällikkö

Työpaikat / Sähköautomaatiokunnossapidon päällikkö

Sähköautomaatiokunnossapidon päällikkö

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kittilä Tekniikka Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakasyritykseemme pohjoiseen sähköautomaatiokunnossapidon päällikköä. Tehtävä on vakituinen. Voit aloittaa työskentelyn nopeasti tai sopimuksen mukaan. Barona järjestää tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Sähköautomaatiokunnossapidon päällikkönä vastaat sähkönjakelusta, koneista sekä automaatioon ja laitoksen automaatioon sekä energiatehokkuuden kehittämiseen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen liittyvästä koordinoinnista yhdessä sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, kuten esim. insinööri (sähkö/automaatio) sekä S1 pätevyyttä. Kokemus teollisuuden sähköautomaatiokunnossapidon johtamisesta on myös edellytys tehtävässä onnistumiselle. Lisäksi sinulla on myös hyvä suomen ja englannin kielen taito.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on lisäksi hyvä projektityötapa, halua ja valmiutta kehittää ja kehittyä. Olet analyyttinen ja ratkaisutaitoinen tiukassakin tilanteessa ja viestintä sujuu sinulta luontevasti.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä alansa huippuyrityksessä sekä mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi kiinnostavassa toimintaympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.