Automaatiosuunnittelija

Työpaikat / Automaatiosuunnittelija

Automaatiosuunnittelija

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kittilä Tekniikka Teollisuus/tuotanto

Haemme teollisuusyritykseen pohjoiseen automaatiosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Voit aloittaa työt nopeasti tai sopimuksen mukaan. Barona järjestää tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta. Barona järjestää tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Automaatiosuunnittelijana päätehtäväsi on vasta huolto- ja korjaustoimien suunnittelusta. Lisäksi toimit pääkäyttäjänä suunnitteluohjelmistolle ja osallistut järjestelmän sisällön tuottamiseen ja ylläpitämiseen sekä vastaat dokumentaatiosta instrumentoinnin ja automaation osalta. Toimit myös tarvittaessa automaation työnjohtajan sijaisena.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. automaatiotekniikan insinööri) sekä kokemusta vastaavista tehtävistä teollisuudesta ja/tai kunnossapidosta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös hyviä yhteistyötaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja itseohjautuvaa työtapaa. Suomen ja englannin kielen taito sekä suunnitteluohjelmistojen tuntemus ovat myös välttämättömiä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä alansa huippuyrityksessä sekä mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi kiinnostavassa toimintaympäristössä.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.