Kokoonpanija Neles Finland Oy:lle

Työpaikat / Kokoonpanija Neles Finland Oy:lle

Kokoonpanija Neles Finland Oy:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Helsinki Tuusula Kerava Teollisuus/tuotanto

Haemme Neles Finland Oy:lle tuotantoon asennoittimien kokoonpanotehtäviin hyvän asenteen omaavia henkilöitä 2-vuorotyöhön vakituiseen työsuhteeseen.

Työskentelet Neleksen Hakkilan venttiilitehtaalla asennoittimien mekaanisessa kokoonpanossa. Tehtaalla valmistettavat tuotteet ovat prosessiteollisuuden venttiileitä ja komponentteja.

Odotamme sinulta hyvää motivaatiota ja oppimiskykyä, sekä positiivista asennetta ja tiimityötaitoja. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden kokoonpanotehtävistä, mutta se ei kuitenkaan ole edellytys. Tehtäviin opastetaan työn ohessa ja työ sisältää monia eri kokoonpanovaiheita.

Työsuhteen kesto on vakituinen, joten arvostamme mahdollisuutta sitoutua työhön pidemmäksikin aikaa. Opastus tehtäviin tapahtuu suomeksi ja työtä tehdään 2-vuorossa kierrolla 2 viikkoa aamussa ja yksi illassa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä luotettavan ja ison kansainvälisen yrityksen palvelukseen aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen kilpailukykyisellä palkalla. Takaamme sinulle osaavien ja mukavien kollegoiden tuen ja perusteellisen perehdytyksen.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi