OPERAATTOREITA, BASF Battery Materials Finland Oy

Työpaikat / OPERAATTOREITA, BASF Battery Materials Finland Oy

OPERAATTOREITA, BASF Battery Materials Finland Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Harjavalta Pori Teollisuus/tuotanto BASF Battery Materials Finland Oy

BASF Battery Materials Finland Oy hakee Harjavaltaan valmistuvaan sähköautojen akkumateriaalien tuotantolaitokseen operaattoreita vakituiseen työsuhteeseen. Ensimmäinen osa operaattoreiden paikoista on täytetty ja nyt etsimme joukkoomme lisää operaattoreita. Suunniteltu töiden aloitusajankohta on syyskuussa 2021.

Operaattorina sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan positiiviseen, aktiiviseen ja osallistavaan tiimiin. Työt alkavat perehdytyksillä, joissa pääset tutustumaan BASF:n käytäntöihin, prosessilaitteiston toimintaan ja käyttöön. Opit prosessia myös teorian kautta sekä pääset osallistumaan tehtaan käyttöönottotestauksiin ja tuotantoprosessin käynnistykseen.

Operaattorina valmistat litiumioniakuissa käytettävän katodiaktiivisen materiaalin esiastetta eli prekursoria (pCAM). Katodiaktiivinen materiaali on kehittyneiden sähköajoneuvojen akkujen keskeisimpiä komponentteja, joka määrittelee akun suorituskyvyn, kustannuksen, turvallisuuden ja kestävyyden.

Valmistusprosessi alkaa raaka-aineiden vastaanotolla ja etenee saostus- sekä kuivausprosessien jälkeen tuotteen pakkaukseen ja varastointiin. Tuotannon alkaessa operaattoreiden tarkoituksena on työskennellä 12 tunnin vuoroissa. BASF:lla on tavoitteena henkilöstön mahdollisimman laaja moniosaaminen, joka takaa opittavaa ja kehityttävää pitkäksi aikaa.

Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta työskentelystä kemian prosessiteollisuudessa ja ymmärrät aikaisemman työkokemuksesi tai koulutuksesi kautta myös laboratoriossa tehtävien näyteanalyysien tarkkuus- ja dokumentointivaatimukset. Työssäsi operaattorina olet mukana parantamassa prosesseja sekä kehittämässä entistä turvallisempaa työpaikkaa, joten aktiivinen ote sekä kyky ja halu työskennellä monipuolisissa työtehtävissä on oleellista. Operaattorina työskentelet lisäksi tiiviissä yhteistyössä BASF:n kunnossapitokumppanin työntekijöiden kanssa ja ennakoivat toimet prosessin käynnissäpidon osalta ovat tärkeä osa työnkuvaasi.

BASF tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan täysin uuden prosessituotantolaitoksen ylösajoon ja pitkäjänteiseen kehitystyöhön. Lounas- ja liikuntaetu, BASF:n vuosibonusmalli, puhelinetu sekä kattavat työterveyshuollon ja työkykyyvakuutuksen palvelut kuuluvat työsuhde-etuihisi. Harjavallan tuotantolaitokseen rakennetaan käytännönläheinen mutta innovatiivinen, kehittämiseen suuntautunut asiantuntijaorganisaatio, jonka periaatteina on oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus, jatkuva parantaminen, tavoitteellisuus ja yhdessä tekeminen. Noudatamme kemian perusteollisuuden työehtosopimusta ja huomioimme aikaisemman prosessiteollisuuden kokemuksesi kilpailukykyisessä palkkauksessamme. Olemme savuton työympäristö ja valintaprosessi sisältää terveystarkastuksen ja huumausainetestin.

Lisätietoja tehtävästä tarjoaa tarvittaessa Pilvi Ruohonen. Parhaiten minut tavoitat puhelimitse keskiviikkoisin klo. 10 - 12 numerosta 040 689 1184.