Kokoonpanija metalliteollisuuteen

Työpaikat / Kokoonpanija metalliteollisuuteen

Kokoonpanija metalliteollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pöytyä Aura Marttila Loimaa Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Arvi Helin Oy

Kiinnostaisiko sinua pitkäaikainen paikka metalliteollisuuden parissa?

Etsimme asiakkaallemme Arvi Helin Oy:lle Pöytyälle Kyröön työntekijää trukkilaitteiden kokoonpanoon. Työtehtävänä on trukkihaarukoiden ja erilaisten nostolaitteiden kokoonpano sekä muut mahdolliset metallipajan työtehtävät. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa 40h/vko.

Odotamme sinulta:

  • Kiinnostusta metallialaan. Sinun ei tarvitse olla alan rautainen ammattilainen, sillä työtehtäviin perehdytetään. Aiempi kokemus tai koulutus metallialan kokoonpanotehtävistä, hitsauksesta tai sorvauksesta katsotaan eduksi.
  • Hyvää työmotivaatiota
  • Suomen kielen taitoa

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen mielenkiintoisissa työtehtävissä, jossa palkkaus määrittyy oman osaamisen mukaan. Baronan työntekijänä käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja taustallasi vahvan organisaation tuki.

Jätäthän hakemuksen jo tänään, jos koet olevasi hakemamme henkilö! Kaikki hakemukset tulee jättää Baronan järjestelmän kautta. Haastattelut ja valinnat työtehtävään tehdään kesäkuun aikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun alussa.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Arvi Helinin tuotannon esimies, Mikko Yli-Nissilä puh. 050 430 1984, 4.6 9.00-11.00.

Poikkeustilanteesta johtuen pyrimme toteuttamaan haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta tai puhelinhaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.