Talous- ja HR-päällikkö Mesvac Oy:lle, Kirkkonummi

Työpaikat / Talous- ja HR-päällikkö Mesvac Oy:lle, Kirkkonummi

Talous- ja HR-päällikkö Mesvac Oy:lle, Kirkkonummi

Hakuaika päättyy 17.06.2021

Kirkkonummi Espoo Taloushallinto/tilintarkastus Henkilöstöhallinto/rekrytointi Teollisuus/tuotanto Mesvac Oy

Haemme asiakkaallemme, ovi- ja kuormauslaitteiden edelläkävijälle, Mesvac Oy:lle TALOUS- JA HR-PÄÄLLIKKÖÄ.

Talous- ja HR-päällikkönä vastaat yrityksen talousosaston päivittäisestä toiminnasta kokeneiden ja ammattitaitoisten alaistesi kanssa. Vastaat pääkirjanpidosta tilinpäätöksineen, verotukseen liittyvistä asioista sekä vuosittaisesta budjetoinnista ja kuukausiraporteista konsernille ja omalle organisaatiolle. Päivittäisiin tehtäviin kuuluu mm. kuukauden päätökseen osallistuminen, palkkakirjauksissa ja alv-asioissa tukeminen sekä raportointi emoyhtiöön. Vastaat myös yhteydenpidosta taloushallinnon ulkoisiin sidosryhmiin.

Talousvastuun lisäksi huolehdit yrityksen tärkeimmän voimavaran, työntekijöiden, hyvinvoinnista HR-päällikön ominaisuudessa. Olet Mesvac Oy:n johtoryhmän jäsen ja toimitusjohtajan tärkeä työpari.

Sinulla on laskentapuolen kaupallinen koulutus ja monipuolista osaamista taloushallinnon sekä henkilöstöhallinnon tehtävistä. Tunnet sekä ulkoisen että sisäisen laskennan omaksesi ja pystyt tarvittaessa tukemaan alaisiasi. Tunnet kirjanpito- ja verolait sekä hyvän kirjanpitotavan. Lisäksi sinulta löytyy työehtosopimusten tuntemusta ja aiempaa kokemusta henkilöstöasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ja erilaisten sidosryhmien kanssa toimimisesta.

Henkilönä olet enemmänkin tekijä kuin johtaja, kuitenkin niin, että vastuun ottaminen tai päätösten tekeminen on sinulle luontaista. Olet yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä toimeen tarttuva ja tarkka työote. Ymmärrät myös teollisuusympäristön erityispiirteet.

Etsimme kunnianhimoista talous- ja HR-päällikköä, joka haluaa luotsata Mesvac Oy:tä omien vastuualuieden osalta eteenpäin kuin omaa yritystään. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi tehtävässä vaaditaan erinomaista englannin kielen taitoa. Olet aikaisemmissa tehtävissäsi käyttänyt erilaisia järjestelmiä ja uuden oppiminen on sinulle helppoa. Asiakkaallamme on käytössä Visma L7 sekä Sympa HR -järjestelmä.

Mesvac Oy tarjoaa monipuolisen ja vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden olla mukana omalla panoksella kehittämässä ja tukemassa yrityksen toimintaa ja kasvua. Mesvacin laadukkaat palvelut ja tuoteratkaisut sekä ammattitaitoinen henkilöstö ovat tärkeitä voimavaroja, joista toivomme sinun omalla työpanoksellasi pitävän hyvää huolta. Mesvacin toimisto sijaitsee Jorvaksessa, Kirkkonummella ja työt talous- ja HR-päällikkönä alkavat sopimuksen mukaan, arviolta elo-syyskuussa.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen torstaihin 17.6.2021 mennessä Baronan hakukanavan kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronan seniorikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715, krista.pulkkinen@barona.fi.