Baaritarjoilija Lapland Hotel Oulu

Työpaikat / Baaritarjoilija Lapland Hotel Oulu

Baaritarjoilija Lapland Hotel Oulu

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Hotelli- ja ravintola-ala Lapland Hotel Oulu

Meillä on tarjota sinulle paikka huipputiimissä, jossa pääset näyttämään osaamisesi.

Lapland Hotels Oulu on pala Lappia keskellä Oulua, jossa aistit vaikutteita Lapin luonnosta ja tarinoista sekä mystiikasta, jotka näkyvät ja maistuvat myös lautasella ja elämyksenä, jonka sinä asiakaspalvelun ammattilainen tarjoilet asiakkaille.

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista baaritarjoilijaa kesäksi määräaikaiseen työsuhteeseen 28.6-15.8.2021 väliselle ajalle. Tunteja on tarjolla keskimäärin 60h/ 3 viikkoon. Työ ilta- ja viikonloppupainoitteista, työnkuvaan kuuluu myös ruoka-annosten tarjoilua, huonepalvelua ja asiakaspalvelua. Olet kiinnostunut luomaan pohjoisen makumaailmaan sopivia juomia” ja viinitietämys/- kiinnostus on plussaa.

Sinä olet osaava baaritarjoilija, jolle ravintolamaailma on tuttua. Asiakaspalvelutyö on intohimosi ja asenteesi kohdallaan - ja sen kyllä huomaa kysymättäkin! Kuuletko siis Lapin kutsun? Näin hienon tilaisuuden tarjoutuessa parasta mitä voit tehdä on tarjota hakemustasi meille ensi tilassa, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme sinut haastatteluun.