Kesätyöntekijä Keravalle

Työpaikat / Kesätyöntekijä Keravalle

Kesätyöntekijä Keravalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kerava Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsitkö monipuolista varastotyötä kesäksi?

Haemme asiakkaallemme Keravalle varastotyöntekijöitä. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, johon pääsee niin autolla, kuin julkista liikennettä käyttäen. Työtä tehdään kokoaikaisesti arkisin klo 6-18 välillä porrastetusti eri vuoroissa. Työtehtäviin kuulu vastaanoton, keräilyn ja lähettämön eri vaiheet. Työtehtävissä käytetään sähköistä lavansiirtovaunua. Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa heti ja töitä on elokuun loppuun asti ainakin.

Tässä tehtävässä menestyy hyvän asenteen ja reippaan otteen omaava henkilö, joka tykkää pitää itsensä liikkeessä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä kaikkiin tehtäviin käydään läpi kattava perehdytys.

Kiinnostuitko paikasta? Jätä hakemuksesi meille nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!