Mekaaninen huoltoasentaja

Työpaikat / Mekaaninen huoltoasentaja

Mekaaninen huoltoasentaja

Hakuaika päättyy 13.06.2021

Espoo Asennus/huolto

Haemme arvostetulle terveydenhuollon tuotteita valmistavalle asiakasyrityksellemme hyvän asenteen omaavaa mekaanista huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen päivävuoroon monipuolisiin huoltotehtäviin.

Työ on puhdastiloissa tapahtuvaa ruiskuvalukoneiden muottien, sekä tuotantokoneiden ja lisälaitteiden säätöä, sekä ennakoivaa ja korjaavaa mekaanista huoltoa. Työ sisältää myös vastaamisen muottien tuotantokunnosta ja sekä valmistettavien tuotteiden laatuvaatimusten täyttymisestä tuotannossa. Päivittäinen työ sisältää monimuotoisia häiriöiden poisto-, puhdistus- ja raportointitehtäviä (esim. muottihuoltojen raportointi, vikakirjaukset, muutosten kirjaus ja ennakkohuoltojen kuittaus SAP:iin). Saat työhösi kattavan perehdytyksen käytännön opastuksen kautta. Kokemus muovialasta nähdään merkittäväksi eduksi.

Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä.

Toivomme hakijalta hyvää tekniikan tuntemusta, motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta. Työssä tarkkuus, tekninen ymmärrys, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa ja hyviä tietoteknisiä perustaitoja.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta sähköpostitse topi.peltoluhta@barona.fi tai puhelimitse 050 354 6065.