Henkilöitä koulutettavaksi tuotantotyöntekijöiksi

Työpaikat / Henkilöitä koulutettavaksi tuotantotyöntekijöiksi

Henkilöitä koulutettavaksi tuotantotyöntekijöiksi

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Teollisuus/tuotanto Aidian Oy

Aidian Oy etsii yhteistyössä Baronan kanssa uusia tuotantotyöntekijöitä terveydenhuoltoa edistävän teollisuuden tarkkuutta ja huolellisuutta vaativien työtehtävien pariin. Rekrytointia hoitaa Barona, mutta tulet työllistymään suoraan Aidianin työntekijäksi. Työpaikka sijaitsee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella, Urheilupuiston metroaseman läheisyydessä.

Miksi hakisit tätä tehtävää?

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua diagnostiikkateollisuuden ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään Suomessa toimivaan yritykseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä teet vastuullista työtä ja olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä. Työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen lisäksi Aidianilla on tarjota monipuolisia työsuhde-etuja. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tuemme henkilökunnan harrastuneisuutta. Aidian on savuton työpaikka.

Mitä me haemme?

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Aidianille Espooseen uusia työntekijöitä koulutettavaksi diagnostisten testien valmistustehtäviin. Aidian kehittää, valmistaa ja markkinoi nopeita, luotettavia ja helppokäyttöisiä diagnostisia testejä ja testiratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille.

Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta. Työt ovat sekä tuotantokoneiden avulla että käsin suoritettavaa tuotteiden kappalevalmistusta, laadunvarmistusta ja pakkausta. Työ sisältää myös tuotantokoneiden puhdistamista, säätämistä ja pienten häiriöiden poistamista. Työt ovat siisteissä tiloissa tapahtuvia testituotteiden valmistuksen eri työvaiheita

Mitä toivomme sinulta?

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Aikaisempi kokemus ja/tai koulutus teollisuudesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Kaikki työvaiheet dokumentoidaan suomeksi, joten edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä minun pitäisi vielä tietää ennen hakeuksen jättämistä?

Tuotanto jaetaan kahteen osastoon ja tällä hetkellä pääasiallisesti työskennellään päivävuorossa. Työvuoroihin voi tulla myös muutoksia, joten toivomme sinulta mahdollisuutta työskennellä kaikissa vuoroissa vuoromallista riippumatta. Työsuhde on kokoaikainen ja haemme työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronan Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi

Koivu-Mankkaan tie 6B, 02200 Espoo