Myyjä LPP:n myymälöihin (keikkatyö)

Työpaikat / Myyjä LPP:n myymälöihin (keikkatyö)

Myyjä LPP:n myymälöihin (keikkatyö)

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa LPP Finland Oy

Rakastatko muotia ja ihmisten kanssa työskentelyä? Haluatko olla osa energistä ja hektistä työympäristöä? Haluatko vaikuttaa työaikoihisi ja valita itse työvuorosi? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Hyppää mukaan LPP:n menestystarinaan!

Etsimme aktiivisia ja innokkaita myyjiä keikkatyösuhteeseen Baronalle. Työskentelypaikkanasi toimivat LPP:n myymälät, RESERVED, MOHITO, HOUSE, CROPP tai SINSAY, kauppakeskus Mall Of Triplassa, Pasilassa. Myyjänä LPP:llä pääset työskentelemään upeiden muodin brändien parissa.

Myyjänä tehtävänäsi on myydä brändiä ja tuotteita asiakkaille. Varmistat omalla toiminnallasi, että asiakkaat palaavat myymälään takaisin yhä uudelleen. On erittäin tärkeää, että nautit asiakaspalvelusta ja ihmisten kanssa työskentelystä. Pidät myymälän kunnossa ja siistinä yhdessä muun tiimin kanssa sekä suoritat muita päivittäisiä myymälän työtehtäviä. Myyjänä työskentelet osana tiimiä, mutta myös itsenäisesti. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta vähittäiskaupan alalta tai myynnin parista.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

• Parhaan mahdollisen shoppailukokemuksen tarjoaminen asiakkaille

• Brändin ja tuotteiden myyminen asiakkaille samalla rakentaen kestäviä asiakassuhteita

• Kassatyöskentely tehokkaasti ja vastuullisesti

• Varastotiimin ja visuaalisen tiimin toiminnan tukeminen

• Yhdessä muun tiimin kanssa myymälän tulostavoitteiden saavuttaminen

Toivomme, että olet helposti lähestyttävä ja osaat muokata omaa asiakaspalvelutyyliäsi asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tässä roolissa sinun tulee pysyä rauhallisena ja ammattitaitoisena kiireisissäkin tilanteissa. Haluat kehittää itseäsi ja sinulla on aito intohimo muotiin. Hyvä suomen kielen ja perustason englannin kielen taito ovat vaatimuksia tehtävässä menestymiselle. Osa vuoroista tulee hyvinkin lyhyellä varoajalla, toivomme sinulta siis joustoa työvuorojen suhteen. Työvuorot vaihtelevat monipuolisesti klo 06-21 välillä.

Innostuitko? Hae meille heti! Valintoja tehdään jo hakuaikana. Perehdytykset järjestetään jo kesäkuussa eli ole nopea - sinua tarvitaan! Huomioithan, että emme hae ainoastaan kesän ajaksi, vaan toivomme pidempää sitoutumista työhön.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 6.6.2021 oheisesta linkistä Baronan rekrytointijärjestelmän kautta.

Firdonkatu 2, 00520 Helsinki