Tuotantotyöntekijöitä Vantaalle

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä Vantaalle

Tuotantotyöntekijöitä Vantaalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Kerava Tuusula Helsinki Espoo Teollisuus/tuotanto

Etsimme Vantaalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä monipuolisiin valmistustehtäviin.

Työssäsi kokoat suurikokoisia ilmanlämmönvaihtimia viihtyisässä sekä hyvähenkisessä tehdasympäristössä. Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään eri tuotannon vaiheisiin riippuen kiinnostuksen kohteistasi ja soveltuvuudestasi. Tämä tehtävä sopii sinulle täydellisesti, jos tekniset laitteet sekä teollisuuden tarjoamat uramahdollisuudet herättävät sinussa mielenkiintoa.

Työaikasi on 40 tuntia viikossa ja tulet työskentelemään arkisin tapahtuvassa 2-vuorossa. Tarjoamme alkuun neljän kuukauden määräaikaisen sopimuksen ja työsi alkaa 12.7.2021. Hyvin työssään pärjäävällä on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme, että sinulla olisi kone- ja metallialan ammattitutkinto tai muita tekniikan alan opintoja taustalla. Työtehtävääsi kuuluu kuitenkin hyvä ja kattava perehdytys, joten tärkeintä on oikea asenne sekä kiinnostus työntekoa kohtaan. Hae siis rohkeasti vaikket omaisi kyseistä koulutusta. Eduksi katsomme aikaisemmat kokemukset teollisuuden tuotantotehtävistä. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa.

Jätäthän hakemuksesi nopeasti, koska täytämme paikkoja jatkuvasti ja nopealla aikataululla.

Lisätietoja työpaikasta antaa Baronalta Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi, tai puhelimitse 044 491 4213.