Ravintolatyöntekijä, Leijona Catering, Sodankylä

Työpaikat / Ravintolatyöntekijä, Leijona Catering, Sodankylä

Ravintolatyöntekijä, Leijona Catering, Sodankylä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Sodankylä Hotelli- ja ravintola-ala Matkailuala Leijona Catering Oy / Varuskuntaravintola Tähti

Liity leijonalaumaan! Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja mahdollisimman pitkälle itse tehtyä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta!

Etsimme ammattitaitoista RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ keikkailemaan asiakkuuteemme Varuskuntaravintolaan Sodankylään.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua salissa ja kassalla, salaattien tekoa ja pakkausta, astiahuoltoa ja satunnaisesti puhtaanapitotehtäviä.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät – tai kannonnokat – täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias niin työkavereitasi kuin yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Työelämän pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja sinulta löytyy joustavuutta muutostilanteisiin.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta elintarvike- ja/tai ravintola-alalla työskentelystä. Olet innokas oppimaan uutta ja valmis työskentelemään vaativissa ja vaihtelevissa olosuhteissa. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Tule Leijonalle luomaan eväitä hyvään elämään!

Hae paikkaa 13.6.2021 mennessä.

Tehtävää täytettäessä varmistetaan hakijan sopivuus turvallisuusselvityksen avulla.