Työntömastotrukinkuljettaja Nurmijärvelle

Työpaikat / Työntömastotrukinkuljettaja Nurmijärvelle

Työntömastotrukinkuljettaja Nurmijärvelle

Hakuaika päättyy 13.06.2021

Nurmijärvi Logistiikka/kuljetus/liikenne

Viihdytkö trukin puikoissa? Etsitkö fyysistä työtä kesäksi?

Haemme nyt työntömastotrukinkuljettajia logistiikkakeskukseen Nurmijärvelle. Työtehtävät pitävät sisällään pääsääntöisesti fyysisesti raskaita keräilytehtäviä työntömastotrukkia hyödyntäen.

Milloin töitä tehdään?

Työpäivät sijoittuvat vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroihin klo 06-14 ja 14-22 välille. Töitä tehdään pääasiassa maanantaista perjantaihin. Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan, mutta mielellään mahdollisimman pian. Työ kestää alustavasti elokuun loppuun, mutta mahdollisuuksien mukaan voimme tarjota myös pidempiaikaisia työpaikkoja.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta työntömastotrukin puikoista sekä aiempaa työkokemusta varastotyöstä. Tehtävissä pärjää reippaan asenteen omaava, hyvällä fyysisellä kunnolla varustettu henkilö!

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!