Tarjoilija/Baarityöntekijä Wanha Mestari, Kuusamo

Työpaikat / Tarjoilija/Baarityöntekijä Wanha Mestari, Kuusamo

Tarjoilija/Baarityöntekijä Wanha Mestari, Kuusamo

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kuusamo Hotelli- ja ravintola-ala Restel Ravintolat Oy

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu ravintolan salipuolen osaaja? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti, sillä haemme nyt Kuusamon Wanhaan Mestariin TARJOILIJAA

Vastuualueesi

Wanhan Mestarin tarjoilijana/baarityöntekijänä toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Huolehdit baarin/salin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä: Tarjoilet niin juomia kuin maistuvia pubiruokiakin. Kykenet tarvittaessa hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit, avaamisesta sulkemiseen – toki perehdytämme tehtävään.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys, huumorintaju sekä reipas töihin tarttuva toimintatyylisi ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Osaamisesi pohjana on alan koulutus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, jota maustaa hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Nautit sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kyky tartuttaa iloisuutesi myös ympärilläsi oleviin. Pääset tekemään vuoroja myös itsenäisesti, minkä vuoksi edellytämme sinulta anniskelupassia.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluu Suomen merkittävän ravintola-alan yrityksen Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Toivottu työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva vähimmäistuntimääräsi ollessa 63h/3vkoon. Myös lyhyemmät työsuhteen kestot, esimerkiksi kesätyö, ovat sovittavissa. Työt painottuvat iltoihin, viikonloppuihin ja lomakausiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ouluntaival 3, 93600 Kuusamo