HR- ja palkka-asiantuntija (projektityö)

Työpaikat / HR- ja palkka-asiantuntija (projektityö)

HR- ja palkka-asiantuntija (projektityö)

Hakuaika päättyy 13.06.2021

Helsinki Vantaa Espoo Henkilöstöhallinto/rekrytointi Toimistotyö

Oletko HR- ja palkka-asioiden moniosaaja etsimässä uusia haasteita? Etsimme nyt innovatiiviselle ja nykypäiväistä teknologiaa tarjoavalle asiakkaallemme HR- ja palkka-asiantuntijaa projektityöhön. Mikäli kiinnostuit, niin jatka lukemista!

Haemme nyt HR- ja palkka-asioiden moniosaajaa projektityöhön asiakkaallemme. HR- ja palkka-asiantuntijana vastuullasi on kasvava asiakasyrityksemme HR-asioissa konsultoiminen sekä käytänteiden luominen esimerkiksi sairasloma- ja lomakäytäntöjen osalta. Mikäli lomat, sairaslomat sekä lakien ja säädösten tulkinnat ovat ydinosaamistasi, saatat olla etsimämme ammattilainen!

Kyseessä on siis kehitysluonteinen projektityö ja työtä on tarjolla alkuun arviolta kokopäiväisesti noin 1–2 viikkoa kuukaudessa ja myöhemmin arviolta päivä kuukaudessa. Tämän ansiosta työ sopii hyvin esimerkiksi HR-osaajalle, joka ei halua työskennellä kokoaikaisesti tai vaikka opiskelijalle, jolta löytyy jo aiempaa kokemusta HR-asioiden kanssa työskentelystä.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta HR- ja palkka-asioiden kanssa työskentelystä. Ihannehakijalta löytyy kokemusta muun muassa lakien ja säädöksien sekä TES:ien tulkinnasta. Lisäksi aiempi kokemus erilaisten palkka- ja kirjanpitojärjestelmien parissa työskentelystä on eduksi tehtävässä. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta sekä kiinnostuneisuutta kehitystyöhön.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi päivitetyn CV:n kera pikimmiten, mutta 10.6. mennessä. Aloitamme hakemusten läpikäymisen jo hakuaikana ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Sini Jonk sähköpostitse sini.jonk@barona.fi.