Tarjoilija, kesätyö, Tackork Gård & Marina

Työpaikat / Tarjoilija, kesätyö, Tackork Gård & Marina

Tarjoilija, kesätyö, Tackork Gård & Marina

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Parainen Turku Helsinki Jyväskylä Rovaniemi Tampere Hotelli- ja ravintola-ala Tackork Gård & Marina Oy

Haluaisitko työskennellä kesän upeassa miljöössä saaristossa? Onko asiakaspalvelu ja elämyksien tuottaminen sydämen asia? Jos vastasit edellisiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme kesäkaudeksi Tackork Gård & Marinaan tarjoilijoita. Tackorkissa tehdään töitä kahdessa pisteessä, Tackorkin ravintolassa sekä Gammalgårdin pizzeriassa. Aikaisempi kokemus ravintola-alalta on eduksi työtehtävässä, mutta ei vaatimus, sillä perehdytämme tehtävään. Ravintolassamme on A-oikeudet, joten olethan täysi-ikäinen.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä toimeen tarttuvaa asennetta, sillä tehtävät vaihtelevat päivästä toiseen ja meillä yksikään päivä ei ole samanlainen! Tackorkin ravintolan yhteydessä on myös majoituspalveluiden vastaanotto, jonka tehtävät kuuluvat myös työnkuvaan. Toivomme sinulta iloista ja joustavaa asennetta työntekoon - meillä työtä tehdään yhdessä yli tehtävärajojen. Meille on tärkeää, että asiakkaat viihtyvät ja hommat sujuvat positiivisella ja aurinkoisella asenteella!

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun aikana ja kestävät aina sopimuksen mukaan syksyyn. Kesäkaudella tunteja on tarjolla osa-aikaisista töistä aina täysiin tunteihin, kerrothan hakemuksessasi mikä olisi sinulle sopiva vaihtoehto. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita hakemus meille heti alla olevan linkin kautta!