Seniori Full Stack -kehittäjä tai arkkitehti

Työpaikat / Seniori Full Stack -kehittäjä tai arkkitehti

Seniori Full Stack -kehittäjä tai arkkitehti

Hakuaika päättyy 14.06.2021

Espoo IT/tietoliikenne Logistiikka/kuljetus/liikenne Tutkimus/kehitys ShipMyPacket Oy (Agora Networks)

Haluatko mullistaa lähilogistiikan toimintatavan ratkaisemalla verkkokaupan viimeisen kilometrin ongelman? Tule tiimiin, jonka kehittämä alusta tarjoaa ratkaisun viimeisen kilometrin hallintaan ja samalla mahdollistaa älykkäiden liitännäispalveluiden tarjoamisen.

Olemme luomassa helppokäyttöisen pakettien toimitusverkoston, joka perustuu älykkääseen ja täysin automatisoituun kioskiverkostoon. Toimintamme keskiössä on pakettiautomaattitoiminnon monipuolinen jatkokehittäminen ja konseptiin soveltuvat erilaiset liitännäispalvelut.

Lähilogistiikan määrä tulee yhä kasvamaan merkittävästi ja meillä on tarjota vastaus tähän globaaliin haasteeseen. Liity mukaan kehittämään toimintaamme ensin Suomessa ja sen jälkeen nopeasti ympäri maailman. Kuulostaako kiinnostavalta? Mikäli vastauksesi on kyllä, tässä on sinun tilaisuutesi!

Ketä me etsimme?

Etsimme startup henkisiä kehittäjiä muodostamaan Back End -ydinjoukkoa tiimiimme, jonka vetäjällä on näyttöä vastaavista alaa uudistavista innovaatioista. Tiimi kehittää ohjelmistojemme toiminnallisuutta ja arkkitehtuuria, niiden käyttöliittymäsuunnittelua sekä käytännön toteutusta.

Kehittäjätiimissämme pärjäävät parhaiten ratkaisukeskeiset tiimipelaajat, jotka palavat innosta toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja nykypäivän ja tulevaisuuden lähilogistiikan haasteisiin kanssamme.

Pärjäämistä tukee myös seuraava osaaminen:

• JavaScript, NodeJS , TypeScript, Java

• SpringBoot, Docker, Kubernetes, Terraform, GCP

• Azure

• GitHub, Bitbucket

• MySQL, PostgreSQL, NoSQL-tietokannat

• Pilvi- ja mikropalveluarkkitehtuurit

• Aitoa kiinnostusta työskennellä startup henkisessä, nopeasti kasvavassa ja uutta luovassa ympäristössä

• Sujuva puhuttu ja kirjoitettu englanti, muut kielet plussaa.

Etsimme ensisijaisesti kokopäiväisiä tiimin jäseniä ja myös etätyö on mahdollista.  Tiimimme tukikohta on Espoossa. Kompensaatio kokemuksen mukaan. Arvostamme myös kokemusta vastaavantyyppisistä hankkeista.

Jos olet kiinnostunut, lähetä hakemuksesi verkossa mahdollisimman pian. Lisätietoja: Arja Martikainen +358 40 7621564 tai Visa Varpenius +358 440 526429 tiistaista torstaihin klo 13-15.

Lisätietoja Agorasta oheisessa videossa: https://www.youtube.com/watch?v=dmpgW2ImeQw