Lemonsoft järjestelmän käyttäjä varastolle

Työpaikat / Lemonsoft järjestelmän käyttäjä varastolle

Lemonsoft järjestelmän käyttäjä varastolle

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko Lemonsoft toiminnanohausjörjestelmän osaaja? Etsimme sinua kesätöihin monipuoliseen tehtävään varastolle Vantaalle.

Etsimme asiakkaallemme Vantaan varastolle reipasta varastotyöntekijää kesän loppupuolelle. Työtehtävät ovat monipuolisia tehtäviä varastolla aina tuotteiden keräilystä erilaisten järjestelmien käyttöön. Etsimme henkilöä keneltä löytyy jo aiempaa käyttökokemusta Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmästä. Tämän lisäksi odotamme oma-aloitteista asennetta sekä kykyä työskennellä ajoittain hektisessäkin ympäristössä. Työhön järjestetään kattava perehdytys sekä kollegoiden apua on aina saatavilla.

Työt alkavat heinäkuussa ja työtä on tarjolla lokakuulle asti kokoaikaisesti. Työt tehdään arkisin päivävuorossa 8.00-16.00, joten viikonloppuisin voit vaikka reissata kesän aikana.

Jos tehtävä herätti mielenkiintosi, niin jätähän hakemuksen heti. Haastattelut käynnistyvät heti ja valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!