Laborantti

Työpaikat / Laborantti

Laborantti

Hakuaika päättyy 14.06.2021

Espoo Teollisuus/tuotanto Infinited FIber Company Oy

Infinited Fiber Company etsii laboratorioalan ammattilaista työskentelemään ympäristöystävälliseen teknologiaan liittyvässä testaus- ja tuotekehitystyössä. Työsuhde on vakituinen ja töissä voit aloittaa vaikkapa heti!

Työpaikka sijaitsee Espoon Kivenlahdessa ja töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7–18 välisellä ajanjaksolla itsenäisesti tai tiimissä. Työaikaa tahdittavat käynnissä olevat prosessit ja satunnaisesti töitä tehdään myös ilta- ja yövuoroissa.

Tehtävässä pääset osaksi pilotointi- ja kaupallistamisvaiheessa olevaa liiketoimintaa. Työ sisältää rutiininluonteisia laboratorion työtehtäviä, tarvittaessa koeajojen valmistelua sekä uusien asioiden testaamista ja tutkimista. Laborantin työhön kuuluu monipuolisia selluloosan, selluloosajohdannaisten ja kuitujen analysointiin liittyviä tehtäviä, raaka-aineiden testausta, prosessi- ja tuotekehityksen tueksi laadittavia selvityksiä sekä koetulosten raportointia.

Hakemallamme henkilöllä on ammattikoulutuksen kautta hankittu soveltuva pätevyys sekä työkokemusta laboratorioympäristössä työskentelystä, mieluiten kemiallisen synteesin, pilotoinnin tai klassisen märkäkemian mittausmenetelmien parista. Työskentelytavoiltasi olet reipas, oma-aloitteinen sekä itsenäisessä että tiimityössä pärjäävä työntekijä. Työskentelet vastuullisesti ja huolellisesti sekä opit mielelläsi uutta. Kokeellisten asioiden parissa työskentely vaatii myös kykyä reagoida ja joustaa tilanteiden nopeasti muuttuessa.

Työssä menestyksekkäästi pärjääminen edellyttää MS Office ohjelmien sujuvaa käyttöä tulosten käsittelyssä ja raportoinnissa sekä hyvää suomen kielen taitoa että englannin ymmärtämistä. Turvallinen työskentely laboratoriossa on myös meille tärkeää. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa kiertotalouden kehitykseen kasvavassa, kotimaisessa yrityksessä sekä liukuvan työajan tuomaa joustavuutta. Kollegoiltasi saat täyden tuen sekä kattavan koulutuksen monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian hakulinkin kautta ja liitä mukaan CV, palkkatoiveesi sekä hakemusteksti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Barona Teollisuus Oy ja lisätietoja voit tiedustella Baronan Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi tai 050 354 6065.

Ruukinmestarintie 2, 02330 Espoo