Underhållsmontör (mekatroniker)

Työpaikat / Underhållsmontör (mekatroniker)

Underhållsmontör (mekatroniker)

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pietarsaari Kokkola Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto OSTP Finland Oy AB

För att svara mot företagets utveckling söker vi en underhållsmontör.

Vi söker en motiverad och yrkeskunnig underhållsmontör för både el- och mekaniskt underhåll till vårt underhållsteam. Uppgiften innebär förutom felsöknings- och reparationsuppgifter även förhands- och planerat underhåll av hela vår produktionsmiljö. Du ansvarar för rapportering av ditt eget arbete, för arbetssäkerhet och för ordning och reda. Arbetet kan vara dagtid eller skiftesarbete.

Vi söker:

Du är en initiativrik, pålitlig yrkesmänniska med rätt inställning. Du känner dig motiverad då du kan påverka hur arbetet förlöper och hur du kan nå ett högkvalitativt slutresultat så att hela produktionsanläggningen hålls igång. Du är inte villig att pruta på varken arbetssäkerhet eller kvalitet. Du har lätt för att samarbeta och du har goda interaktionsfärdigheter, för du kommer att samarbeta med många människor. Du har förmåga att förstå större sammanhang, så att du tillsammans med andra kan lösa problem som uppstår. Du är redo att satsa på din egen utveckling och ditt eget yrkeskunnande också i fortsättningen.

Vi förutsätter

  • För uppgiften lämplig yrkesinriktad grundutbildning (t.ex. el-/automationsmontör)
  • Erfarenhet av hydrauliska, pneumatiska, kyl-, robot- och lasersystem ses som merit
  • Tillräckligt goda kunskaper i svenska och/eller finska
  • Goda IT-kunskaper
  • Tidigare arbetserfarenhet av motsvarande arbete
  • Giltigt arbetssäkerhetskort

Intresserad av en möjlighet att utvecklas i ett väletablerat och tryggt företag? Mera information om uppgiften ger Tapani Pura/Barona (+358 50 506 5280).