Kunnossapitoasentaja (mekatroonikko)

Työpaikat / Kunnossapitoasentaja (mekatroonikko)

Kunnossapitoasentaja (mekatroonikko)

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pietarsaari Kokkola Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto OSTP Finland Oy AB

Yrityksen kehitykseen vastataksemme, etsimme kunnossapitoasentajaa.

Etsimme kunnossapitotiimiimme motivoitunutta ja ammattitaitoista kunnossapitoasentaa sekä sähkö- että mekaaniseen kunnossapitoon. Työ sisältää vianetsintä- ja korjaustehtävien lisäksi ennakko- ja määräaikaishuoltoja koko tuotantoympäristössämme. Vastaat omaan työhösi kuuluvasta raportoinnista, työturvallisuudesta, siisteydestä ja järjestyksestä. Työ voi olla päivätyötä tai vuorotyötä.

Ketä etsimme?

Olet oma-aloitteinen, luotettava ja oikealla asenteella varustautunut ammattilainen. Motivoidut, kun pystyt vaikuttamaan työn sujumiseen ja laadukkaaseen lopputulokseen, jotta tuotantokoneisto pysyy käynnissä. Et ole valmis tinkimään työturvallisuudesta ja laadusta. Olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sillä teet yhteistyötä monien ihmisten kanssa. Kykenet ymmärtämään laajempia kokonaisuuksia, jotta pystyt ratkomaan eteen tulevia ongelmia yhdessä muiden kanssa. Olet valmis panostamaan omaan kehittymiseesi ja ammatilliseen osaamiseesi myös jatkossa.

Edellytämme

  • Tehtävään soveltuvaa ammatillista peruskoulutusta (esim. sähkö-/automaatioasentaja)
  • Kokemus hydraulisista, pneumaattisista, jäähdytys-, robotti- ja laserjärjestelmistä lasketaan eduksi
  • Riittävän hyvää suomen- ja/tai ruotsinkielentaitoa
  • Hyviä tietotekniikkataitoja
  • Aiempaa työkokemusta vastaavanlaisesta työstä
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Kiinnostuitko mahdollisuudesta kehittyä vakavaraisessa ja turvallisessa yrityksessä? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan aluepäällikkö Tapani Pura numerosta +358 50 506 5280.